Facebook hozzászólás

Dívák és Fűszerek

Mitől lesz izgalmas egy előadóművész? Szerintünk a benne rejlő, csak rá jellemző „fűszertől”. És itt nem csak egy jellegzetes illatra gondolunk, hanem a belső fűszerre, a tűzre, ami hajtja őt. A Zwack Múzeum és Látogatóközpont szervezésében november 23-án induló Dívák és Fűszerek koncertsorozaton – ahol a művészet mellett az aromáké, a finom eleganciáé és természetesen az Unicumé a főszerep – a magyar zenei élet olyan karizmatikus dívái lépnek fel, mint Malek Andrea, Falusi Mariann vagy Szulák Andrea, az estek házigazdája pedig Bodrogi Éva művésznő lesz.

A 2004-ben megnyitott Zwack Múzeum és Látogatóközpontban – ahol különleges palackok, dokumentumok és családi relikviák sorakoznak, sőt, a gyártás folyamataiba is bepillantást nyerhetünk – különleges szerepe van a kultúra ápolásának. A Mezítlábas Zenészek, a Négynegyed és a Múzeumok Éjszakája után november 23-án elindul a legújabb, ezúttal a fűszereket és zenei élményeket ötvöző Dívák és Fűszerek különleges koncertsorozat is.

Malek Andrea, Kép: wikimedia
Malek Andrea, Kép: wikimedia

A koncerteket a Látogatóközpont elegáns fűszertermében tartják, amelynek berendezését a Zwack család szellemisége, az évszázados hagyományok és a család tisztelete ihletett.

Igazán ütős lett a Riserva!
Díszvacsorával egybekötött kóstolón mutatta be a Zwack-család új gyógynövénylikőrét, a szuperprémium Unicum Riservát. A duplahordós érleléssel készült kényeztető nedü megalkotásában évek munkája van.

A különleges légkörrel rendelkező teremben – amelyet a máig titkos recept alapján készülő Unicum gyógynövényekben bővelkedő, magával ragadó illata tölt meg – a zenei élményt a Zwack szakértőinek köszönhetően egy fűszerbemutató és egy Unicum-kóstoló követi majd.

A koncertek időpontjai:

  1. november 23. 19:00
  2. január 18. 19:00
  3. február 23. 19:00

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Mosolygós májusi időt hoz a hétvége!

Újra melegedés kezdődik, és most jó esély van arra, hogy ne csak a naptár szerint legyen május, hanem az…

Szívás a hízás

Kifogyhatatlan a téves hitek tárháza a kismamáknál. Most a dohányzást és a hízást vesszük nagyító alá Ratkó Tünde…
1 / 1 483

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 142

HÍREK

1 / 1 135

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!