Egy trendi nyalakodóhely – felnőtteknek!
Nyalókaszékek cukorkaasztalok, emeletes torták sokak gyermekkori álmaiban szerepeltek. Az újpesti Sugar! dizájncukrászdában mindez valósággá vált. A műalkotásnak is beillő berendezés, az ajándéknak is nagyszerű sütemények mellett az önkiszolgáló cukorkáspult a megvalósult álmok netovábbja.
A műalkotásnak is beillő berendezés, az ajándéknak is nagyszerű sütemények mellett az önkiszolgáló cukorkáspult a megvalósult álmok netovábbja.
Bármelyik gyerek szívesen elveszne a sütemény- és nyalókarengetegben, az üzlet mégis a fiatal felnőtt generációhoz szól elsősorban. Horváth Eszter azok számára álmodta meg a rajzfilmvilágot, akik értékelik a finom provokációt, és sem az egyedi formáktól, sem a különleges ízektől nem riadnak vissza.
A Magyarország három legjobb cukrászdája között számon tartott, nagy hírű Horváth Cukrászda következő generációját képviselő Eszter eredetileg nem akart cukrászattal foglalkozni. A divatstylistként elismertséget szerző lány korábban ugyan tervezett tortákat a szülők üzletének, de az önálló bolt ötlete akkor ragadta meg, amikor a cég új újpesti épületében egy külön szinten, saját tervei alapján kialakított cukrászda vezetésére kapott lehetőséget. A tortatervezés így hobbiból főtevékenységgé vált, de a divaton edződött lány természetesen ezen a területen is valami újat, szokatlant tervezett.
Számos külföldi tapasztalattal a háta mögött Eszter olyasmit szeretett volna, ami egyedi, soha nem látott, és rabul ejti a trendérzékeny vevők szívét. Az alapkoncepció, egy gyerekként elképzelt tökéletes cukrászda, rajzfilmekből ismerős világ létrehozása a nemzetközi trendekbe is illeszkedik, a "cukorkadivat" megjelenik a zenében és a divatban éppúgy, mint a kultúra más területein. Az egyedi ötlet máris számos rajongóval büszkélkedhet, így jövő nyáron nyit a következő, belvárosi Sugar!.
Az unalomig ismert torták helyett új ízkombinációkkal is kísérletezik a Sugar! vezetője, a tartalom és forma esetében egyaránt nyitott a meghökkentő dolgokra. A 2008-as év íze a nemzetközi cukrászatban a zöldtea, ami – bármilyen szokatlanul hangzik is – csodás sütemények összetevőjévé válhat. De találkozhatunk bizsergető, csokival bevont pattogós cukorkával a torta belsejében, vagy éppen Angliából beszerzett ehető csillámporral a borításon.
Kattintson a galériára!
[galeria azonosito=”old_8″ nyitokep=”” kepalairas=””]
A meglepő külső teszi ugyanis még különlegesebbé a süteményeket. A lassan védjeggyé váló szalagos, csillogó, esetleg "botrányosan" színes és mintás vagy éppen cipő alakú torták mellett a jövő év újdonsága a cukorkavilágtól eltérő ízlésű vendégek megszólítása lesz, fekete-fehér, láncokkal és kitűzőkkel dekorált punksütikkel.
Hozzászólás zárolva.