A versenyzők három fős csapatokban küzdenek ezen a héten. Hogy ki megy és ki marad, az csak pénteken derül ki, amikor is a legkevesebb pontot szerző csapatok tagjai párbajban mérettetnek meg.
Fördős Zé VIP vendégeket hívott az első vacsorára, vagyis olyan korábbi versenyzőket, mint
Rubint Réka, Szentesi Éva, Józan Laci, Rippel Feri, Sánta Laci és Varga Győző. Hozzájuk csatlakozott a két séf is, így lett meg a háromszor három fős zsűri.
Zé, mint egy olasz keresztapa várta a fogásokat, amiket a szokásos villongások mellett készítettek el a csapatok. A VIP asztalok vendégei nem voltak túl szigorúak, minden fogást élvezettel kebeleztek be és alapvetően pozitívan kritikákat adtak az ételekről.
Megint a séfek voltak a leggyorsabbak
A második feladatban ízeltlábúak és disznóságok voltak főszerepben, na meg a két séf, akik ezúttal is pazar fogásokat prezentáltak az alapanyagokból. Volt ott: élő homár, tarisznyarák, tigrisrák, spanyol vörös garnéla mellett abált láb, abált csülök, sertésháj, füstölt szalonna, tepertő, disznósajt, nyers- és füstölt kolbász is.
A Michelin-csillagos séfeknek további nehezítés volt, hogy desszertet is készíteniük kellett, de naná, hogy ezzel se lehetett rajtuk kifogni.
Az első fordulót Rácz Jenő triója nyerte; míg a másodikban Sárközi Ákos csapata kapta a pontot.
Az állás tehát egyelőre: 1-1.
Hozzászólás zárolva.