Facebook hozzászólás
1 216

ÉLETÜ(N)K TÖRTÉNETE

Friderikusz nyitja a novembert az RTL-en

Jelenleg ugyan áll a forgatás, mert pozitív lett a stáb egyik tagjának tesztje, de ezzel együtt is készülhetünk arra, hogy egy szenzációs műsorral tér tér vissza Fridi a tévé képernyőjére.

Friderikusz Sándor nem fedte fel az összes vendégét, de annyit még elárult, hogy a műsorban látható lesz Borbély Alexandra és Nagy Ervin is.

Nagy Ervin és menyasszonya Fotó: Rtl
Nagy Ervin és menyasszonya Fotó: Rtl

 

Máté Krisztina – az Életünk története producere – szerint a nézőkre egy hatalmas, érzelmes, tabukat döngető és a legeldugottabb érzéseinket feszegető, nem akármilyen mélységű és magasságú kaland vár.

Nyári Gábor kreatív producer a műsor leglényegesebb kellékeiről, a maszkokról osztott meg kulisszatitkokat. Elmondta: az élethű jövőbeni arcokat a maszkmesterek több hónap alatt készítik el és annyira kidolgozottak, hogy az egymás arcának minden rezdülését jól ismerő párok valóban bele tudják élni magukat abba, hogy 20 vagy 40 év múlva találkoznak.
„A szereplők felmenőit, családi fotóikat, történeteiket hónapok óta kutatják a műsor szerkesztői, a maszkmesterek munkáját plasztikai sebész és gerontológus is segítette, hogy ne karikatúra-szerűen jelenjenek meg a szereplők karakterjegyei a nézők előtt, hanem annyira valóságosan, hogy mindnyájan elhiggyük: látjuk a jövőt” – fogalmazott Nyári Gábor.





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

PÉLDA-KÉP

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!