Facebook hozzászólás
263

Hétfőn lesz Clooney polgári esküvője?

George Clooney amerikai filmsztár és a libanoni-brit Amal Alamuddin ügyvéd szombaton egybekeltek, ám a hírek arról szónak, hogy hétfőn lesz a polgári szertartás. Egy regionális olasz napilap korábbi cikke szerint  a párt a volt olasz kulturális miniszter, korábbi római polgármester, Walter Veltroni adja össze szeptember 29-én, hétfőn, a velencei városházán.

George Clooney  és  Amal Alamuddin most szombati esküvőre számos híresség érkezett Velencébe, többek között Matt Damon, Cindy Crawford, a férje Rande Gerber és Bill Murray is.

Ezen a videón Bono, a U2 énekesének érkezését láthatod:

A hírek szerint hétfőn kerül sor a polgári szertartásra a velencei városházán, és a párt Walter Veltroni volt kulturális miniszter, korábbi római polgármester adja össze. Clooneynak és Veltroninak két közös szenvedélye is van a Corriere del Veneto olasz regionális napilap szerint: a film és Afrika – mindenekelőtt Dárfúr. Talán ezért kérte fel az amerikai filmszínész a barátját, az olasz politikust, írót és immáron rendezőt, hogy adja össze őt választottjával.

Az esküvő a velencei városházán (a szürke épületben) lesz – Képek: Wikimedia

A volt római polgármester az elmúlt hetekben nyújtotta be kérelmét a lagúnák városának önkormányzatához, hogy ott eskethesse a párt. Az esküvő időpontja szeptember 29., helye a Ca’ Farsetti, a velencei önkormányzat épülete.

A Cipriani hotelben is foglaltak szobákat

Az év esküvőjéről – amely az olasz lap szerint nagyobb meglepetés, mint Brad Pitt és Angelina Jolie menyegzője volt – apránként szivárogtak csak a hírek. Az esküvőre a Cipriani hotelben – ahol az amerikai színész a velencei filmfesztivál alatt szokott megszállni –, valamint a Canale Grande partján álló Aman luxusszállodában foglaltak szobát, a szombati esküvőre ez utóbbiban került sor. A lap szerint a menyasszony hétkarátos aranyból készült jegygyűrűje több mint 500 ezer euróba (157 millió forint) került.

A lap leszögezte, az, hogy Alamuddin babát várna, semmi más, mint pletyka, mint ahogyan az is az volt, hogy a pár egy londoni anyakönyvvezető előtt már korábban egybekelt.

Pályát módosít George Clooney?
Egyre vonzóbb a kamera másik oldala George Clooney számára. Reméljük, azért nem hagy fel teljesen a színészettel sem! Nagy kár lenne…


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!