Facebook hozzászólás
228

Ínyenc hírességek

Éhesen érkeztek a sztárok a Symbolba, ahol először próbálhatták ki a Gourmet Pince ételeit és italait. Debreczeni Zita, Dukai Regina, Demcsák Zsuzsa, Nádas György, Herczeg Zoltán, Gesztesi Károly és Kárász Róbert az elsők között voltak, akik előkóstolták az új kínálatot, melyet ezután bárki letesztelhet. 

A Symbol nem csak arról híres, hogy a főváros legjobb és legexkluzívabb rendezvényeinek ad otthont, de különleges fogásaival is elkápráztatja vendégeit. Ezen felbuzdulva indul januárban egy egyedülálló program, a Gourmet Pince, amelynek keretein belül bárki igazi ínyenccé válhat. A sonkákból, sajtokból, csokoládékból és finomabbnál finomabb italokból álló kínálatot először a hazai sztárvilág egyéniségei próbálhatták ki.

Éhesen érkeztek a sztárok a Symbolba, ahol először próbálhatták ki a Gourmet Pince ételeit és italait. Debreczeni Zita, Dukai Regina, Demcsák Zsuzsa, Nádas György, Herczeg Zoltán, Gesztesi Károly és Kárász Róbert az elsők között voltak, akik előkóstolták az új kínálatot, melyet ezután bárki letesztelhet.

„Nagyon örültem, amikor meghallottam ezt a kezdeményezést” – mesélte Demcsák Zsuzsa lelkesen. – „Örülök neki, hogy Magyarországon egyre nagyobb figyelem fordul az egyedülálló konyhai megoldásokra, és egyre több olyan program születik, ami az ízletes és különleges ételeket hivatott népszerűsíteni. Ebben a témában mindenképpen fel tudjuk venni a többi európai országgal.”

Zsuzsa elárulta, hogy a különleges borok és pálinkák nem hozzák lázba, sőt, a csokit sem szereti, a sajtok és sonkák azonban mindig szerepelnek náluk az étlapon. Hasonló véleményen van Nádas György is, bár a színész elárulta, az édességeket sem veti meg olykor-olykor, és ő maga is szívesen látja vendégül barátait különleges falatokkal.

„Mindig tartok egy kicsit a változástól: sokkal jobban szeretem a megszokott dolgokat, nincs ez másképp az ételek területén sem” – árulta el Debreczeni Zita, aki egy, a Sugarbird és az Állatvédőrség közös kollekciójának egy darabjában érkezett, „Éhes vagyok!” felirattal a pólóján. – „Azért sokszor kipróbálom az ételkülönlegességeket, ennek köszönhetően szerettem meg a szusit is. Alapjában véve a magyar konyhára esküszöm, azon belül a krumplistészta az, amit bármikor, bárhol meg tudok enni.”

A kóstoláson a Sugarbird gyönyörű tervezője láthatóan jól érezte magát kolléganőjével, Dukai Reginával együtt, és lelkesen próbálták ki az ételkülönlegességeket.





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!