Facebook hozzászólás
297

Ismét bégetnek a Vajdahunyadvárnál

Szombattól hétfőig húsvéti gasztronómiai fesztivállal, finom ételekkel, italokkal, koncertekkel és gyerekprogramokkal várják a Húsvéti Bárányfesztiválra az érdeklődőket. A belépés ingyenes!

Húsvéti bárányok, Kép: pixabay
Kép: pixabay

2016. március 26-28. között rendezik meg Budapest harmadik bárányfesztiválját! A rendezvényen felsorakoztatják a legjobb bárányhúsból készült hazai és nemzetközi ételeket, mindezt megfűszerezve minőségi kézműves termékekkel és egyéb húsvéti fogásokkal.

– A hagyományőrzés mellett fontosnak tartjuk a gasztronómia újabb, modernebb irányzatainak megjelenését is. Az új trendeket követő éttermeknek, vendéglátósok is kreatív fogásokkal rukkolnak elő. Gondoljuk együtt újra, mi kerülhet még napjainkban a húsvéti asztalra – mondta Necz István főszervező.

Recept
Ha szereted a bárányt, itt egy metélőhagymás recept! Próbáld ki!

A gasztronómiai élményeken túl könnyűzenei koncerteket is láthatnak a látogatók: Korda György és Balázs Klári, Zoltán Erika, Kasza Tibi és Dj Dominique is fellépnek a Riska támogatásával. A gyermekek ingyenes kézműves foglalkozásokon vehetnek részt mindhárom napon, valamint népi játékokkal szórakoztatják a közönséget. A legkisebbek örömére egy nyuszi és bárány simogatót is felépítettek.

Húsvét Vasárnap a főzőversenyen is részt vehetnek a lelkes érdeklődők, ahol a legjobb bárányból készült fogás elkészítőjét jutalmazza majd a szakmai zsűri.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!