>
Facebook hozzászólás

VIGYÁZAT, EZ NEM ÁPRILISI TRÉFA!

Két jó hír egy lapon!

Már több mint egymillió kétszázezren böngésztek minket, ami óriási! Ennek a kiemelkedő nézettségnek köszönhetően pedig most új ruhát kaptunk! Két szenzációs tavaszi ajándék! Köszönjük szépen!

Pillangó kézen, Kép: pxhere
Kép: pxhere

Új ruhát kapni mindig öröm! Az ember először csak kívülről csodálja, azután felpróbálja, és nézegeti magát a tükörben. Előbb-utóbb látszik, hogy hol kellene bevenni, másutt leengedni, esetleg egy mélyebb dekoltázs se ártana, de úgy összességében csodaszép! Még tehát lesznek kisebb igazítások a „fazonon”, de nagyon remélem, hamarosan mindenkinek tökéletesen jól áll majd az Életforma új ruhája, amit együtt hordhatunk!

László Márta a szerkesztőségben, Kép: Zsákai Réka
Főszerkesztő új "fazonban", Kép: Zsákai Réka

Meg is érdemlitek az új ruhát, hiszen hónapról hónapra többen böngésztek minket! Tudtátok, hogy a híreken kívül az egészség, az irodalom, az otthon és a főzés titkai érdekelnek Titeket legjobban? Pedig így van! Továbbra is igyekszünk sok-sok friss írással kedveskedni Nektek, olyanokkal, amilyenekkel máshol nem találkozhattok!

Köszönjük figyelmeteket! Mi itt, ugye Ti is?

Végre eljött ez a kedves, bolondos…

Tréfára fel, hisz április elseje a viccelődések napja! Gondoljatok ki valamilyen jó kis mulatságos meglepit a barátaitoknak, és amíg ezen elmerengtek, olvassátok el Radnóti Miklós versét! Rögtön lelketekbe költözik a tavasz! Mindenkinek gyönyörű hónapot!

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Szokásaink rabjai vagyunk

Vagy a saját tapasztalat vagy a gyógyszerész véleménye az első, amikor megfázásra, influenzára veszünk valamilyn…

Mit tegyek, ha rájövök, hogy demenciám van?

Jelentős változásokat hoz a te és szeretteid életében az Alzheimer-kór korai stádiuma (vagy enyhe Alzheimer-kór).…
1 / 1 508

Receptek

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 148

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!