Facebook hozzászólás
710

ömgyilkos akart lenni

Meghan kislánnyal várandós

A sok rossz emlék felidézése mellett azért voltak szép pillanatai is Harry herceg és Meghan Markle interjújának, Oprah Winfrey-nek ugyanis elárulták, hogy kislányuk fog születni.

Harry herceg ma 36 éves Fotó: Pinterest
Harry hercegnek Meghan segített Fotó: Pinterest

Sussex hercege arról is beszélt, hogy családja a tavalyi év elején – miután bejelentették távozásukat – minden anyagi támogatást felfüggesztett, ezért csak az édesanyjától, a néhai Diana hercegnőtől örökölt pénz segítségével tudták elhagyni Nagy-Britanniát. Harry úgy vélekedett, hogy anyja „nagyon dühös és szomorú lett volna, ha látja hogyan alakult mindez, de biztosan azt kívánná, hogy boldogok legyünk”.

Harry herceg az interjúban azt is elmondta:  „Csapdába estem a királyi családban, amelyből Meghan segítségével tudtam kiszabadulni, egyedül nem lettem volna képes lemondani királyi kötelezettségeimről. Mi mindent elkövettünk annak érdekében, hogy jó kapcsolat alakuljon ki köztünk és a királyi ház között, de nem sikerült. Soha nem hagytuk volna el a palotát, ha támogatták volna Meghant.”

Sussex hercege és hercegnője 2020 márciusában mondtak le királyi feladataikról, és jelenleg Kaliforniában élnek. Harry és Meghan távozását a királyi családból egy év után kellett volna felülvizsgálni. A Buckingham-palota már február 19-én megerősítette, hogy a pár nem tér vissza a királyi feladatokhoz, és Harry lemond tiszteletbeli katonai címeiről. Ez hivatalossá és véglegessé tette a házaspár elválását a királyi családtól.

Itt még Archie-t várták Fotó: Pinterest
Itt még Archie-t várták Fotó: Pinterest

Ám a sok szomorú emlék felidézése mellett elhangzott a várva várt hír is: Arcie-nak kishúga születik. 

 

Forrás: MTI





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Eljegyzési ajándékötletek a jegyespár hölgytagjának

Az eljegyzés egy életre szóló lépés, melynek során a páros megteszi az első lépést, hogy összekösse az életét. A…

Egy történet, amit érdemes megismeri a mózeskosárról

Első hallásra talán furcsának tűnhet, hogy miért nevezik így a babakocsi egyik részét. A titulus viszont egy nagyon…
1 / 3 454

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!