Facebook hozzászólás
236

Mi ez? Júliusi koribuli a prondon!

Közkívánatra – júliusban, szombaton esténként szabad a jég – szabad a korcsolyázás a Fővárosi Nagycirkusz jegén! Olyan jól sekerült a Cirkuszok Éjszakája, hogy a rendezők újra várnak! Jó program ebben a melegben!  

 

A  Fővárosi Nagycirkuszban, a Cirkuszok Éjszakáján, a Jégbezárt cirkuszvilág – Antarktisz gyermekei című előadás artistái és a nézők közös korcsolyázása fantasztikus hangulatban telt, rendkívül sikeres volt – túlzás nélkül állíthatjuk – , igazi buli alakult ki!

Korcsolyázás a harmadik előadás után, Kép: Fővárosi Nagycirkusz, Urbán Ádám
Korcsolyázás a harmadik előadás után, Kép: Fővárosi Nagycirkusz, Urbán Ádám

Ennek köszönhetően született meg a döntés: júliusban, szombatonként, az utolsó előadás után egy órára megnyitják a jeget, és szabad a tánc, a csók (ez utóbbi persze rád van bízva, de egy romantikus estébe ez tuti, hogy belefér! – főleg nyáron)!

CIRKUSZMŰVÉSZET: Fekete Péter Ázsiában is ász
Megszokhattuk már, hogy ha a világban bárhol a cirkuszművészettel kapcsolatosan valami izgalmas dolog történik, azon mi magyarok is ottvagyunk. Jelenlétünk fontos a szervezőknek Kínától egészen Montreálig. Ezúttal Asztanára figyel a szakma, arra a városra, amely az EXPO 2018 miatt is a figyelem középpontjában áll.

 

 

 

 

 

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!