Facebook hozzászólás
628

MIT NÉZNEK, AKIK NÉZNEK?

Nincs karácsony Kevin nélkül

Tehetségkutató döntőjével kezdődik, majd vidám gyerekfilmektől klasszikus vígjátékokon át akció és western különlegességek között válogathatunk az ünnepek alatt – már ha a tévézést választjuk szórakozásként. Válogattunk néhány műsort a kínálatból.

Fölszállott a páva, Kép: Váradi Levente MTVA
Kép: Váradi Levente/MTVA

Karikázó, verbunk, dus, legényes, lippentő, hogy csak néhány példát említsünk azokból a velünk élő, régmúltból hozott kifejezésekből, amelyek évről évre megelevenednek a Dunán, a Fölszállott a páva színpadán. December 20-án kiderül, ki lesz 2019-ben a nézők kedvence.

Kevin és a betörők, Kép: tv2
Kevin és a betörők, Kép: tv2

Feltehetően ismét nagy siker  lesz a Reszkessetek, betörők! 24-25-26-án a TV2-n. A trilógia mindhárom napon 20:35-kor kezdődik. Az örök kedvenc, az Igazából szerelem szenteste 22:40-től  látható majd. A romantikus vígjátékban újra végig nézhetik a rajongók Hugh Grant fergeteges táncjelenetét.

Hugh Grant, Kép: wikimedia
Hugh Grant, Kép: wikimedia

A SuperTV2 műsorán olyan népszerű filmek érkeznek, mint a Személyiségtolvaj Melissa McCarthyval december 24-én 21:00-tól, másnap 18:45-től Az Ördög Pradát visel a csodálatos Meryl Streeppel vagy 21:00-tól A szürke ötven árnyalata Dakota Johnsonnal. December 26-án 21:00-kor a Kellékfeleség című vígjátékot vetítik Adam Sandlerrel és Jennifer Anistonnal.

Meryl Streep, Kép: wikimedia
Meryl Streep, Kép: wikimedia

Mozi+ csatornáján karácsonykor mindhárom este a kémeké lesz a főszerep: 21:00-tól olyan amerikai akcióvígjátékok közül szemezgethetünk, mint a Központi hírszerzés Dwayne Johnsonnal és Kevin Harttal, A kém, aki dobott engem Mila Kunissal és Kate McKinnonnal, vagy a Melissa McCarthy, Jude Law és Jason Statham főszereplésével készült, A kém című film.

A Prime könnyed karácsonyt ígér, olyan klasszikusokkal, amelyek tökéletes aláfestői lehetnek az ünnepi kikapcsolódásnak. Többek között hamisítatlan mediterrán hangulatban romantikázhatnak a nézők Nia Vardalos-szal, hiszen érkezik a Görögbe fogadva, valamint a Bazi nagy görög lagzi című vígjátékok. Utóbbiban Nia forgatókönyvíróként is részt vállalt, valamint még egy Golden Globe-díjra is jelölték a legjobb színésznők között. Táncba viszi majd a nézőket az örökzöld Dirty Dancing is, míg Julia Stiles egy igazi tündérmesébe csöppen, hiszen tudatlanul esik szerelembe a dán főherceggel, az Én és a hercegem című mozifilmben.





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

1 / 3 454

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!