Facebook hozzászólás
711

Feladták a küzdelmet

Ördög Nóra elsírta magát!

Költözik az Ördög-Nánási házaspár boltja, mert a közelben lakók állandóan feljelentették őket, és mivel ők nem akarnak haragban lenni a szomszédokkal, inkább odébb állnak.

A népszerű házaspár boldogan nyitotta meg tavaly üzletét, ami egyszerre volt kisbolt, közösségi tér és vendéglátóhely. Óriási sikerrel zakatolt a ‘Nekem a Balaton’, talán azért is, mert Nóra és férje is rendszeresen beállt a pult mögé. 

Még nem tudják, mi lesz a sorsa Fotó: Nánásiék
Még nem tudják, mi lesz a sorsa             Fotó: Nánásiék

Ám ahogy nőtt a forgalom, ugyanolyan mértékben nőtt a helybéliek elégedetlensége is. Egyre nehezebben tudtak parkolni saját házuk előtt, de önmagában a tömeg és a zaj is zavarta őket. Számos esetben tettek feljelentést Nóráék ellen, akik egyébként rendkívül konstruktívan álltak a problémához, ám ez sem volt elégséges.

Nóra elsírta magát Fotó: Youtube
Nóra elsírta magát                 Fotó: Youtube

Az őslakosok végül elérték céljukat: az önkormányzat kirakott pár lakó-pihenő övezet táblát, ami maga után vonja, hogy többé nem lehet ott megállni. Ezért arra kérik a hozzájuk érkezőket, hogy tegyék le kicsit messzebb a kocsijukat és sétáljanak oda a kisbolthoz, amíg még a régi helyen üzemel.

„Mi továbbra is szeretjük Akarattyát, pont ezért döntöttünk úgy, hogy költözünk. Békére törekszünk, békés megoldást szeretnénk” – mondták egymás mondatait befejezve.

A megoldás az lett, hogy az üzletet áttelepítik Akarattyának egy olyan részére, ahol nincsenek lakóházak, ellenben hatalmas parkolót tudnak biztosítani a vevők számára. Úgy tűnik, erre tavasznál előbb nem lesz módjuk, addig pedig arra kérik a hozzájuk érkezőket, hogy vegyék komolyan a tiltást, mert a rendőrök az elmúlt hétvégén még csak figyelmeztették a szabálytalan autósokat, de ezen a héten már alighanem büntetni fognak.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Eljegyzési ajándékötletek a jegyespár hölgytagjának

Az eljegyzés egy életre szóló lépés, melynek során a páros megteszi az első lépést, hogy összekösse az életét. A…

Egy történet, amit érdemes megismeri a mózeskosárról

Első hallásra talán furcsának tűnhet, hogy miért nevezik így a babakocsi egyik részét. A titulus viszont egy nagyon…
1 / 3 454

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!