Facebook hozzászólás
410

Platina Program az OTP Pénztáraknál

Elindult az OTP Magánnyugdíjpénztár Platina Programja, melynek keretében kedvezményeket lehet igénybe venni, különleges nyereményjátékokon lehet részt venni, és értékes ajándékokat lehet nyerni.

A kialakult pénzpiaci helyzet miatt sokan teszik fel a kérdést, hogy: a válsággal az időskori éveinkre bebiztosított stabil anyagi háttér meginog? Érdemes így egyáltalán öngondoskodni? Az OTP Pénztárak válasza egyértelmű: igen, érdemes. Mindezek érdekében indította útjára a Platina Programot, amellyel a tagok figyelmét szeretné felhívni arra, hogy érdemes az OTP Magánnyugdíjpénztárnál öngondoskodniuk. A programban minden olyan OTP magánnyugdíjpénztári tag részt vehet, aki legalább 6 hónapja tagja a pénztárnak. A programba a http://www.megerihozzanktartozni.hu/ oldalon lehet regisztrálni.

„A Platina Programmal is szeretnénk a tagok figyelmét felhívni arra, hogy érdemes OTP Magánnyugdíjpénztári tagnak lenniük. A demográfiai trendek negatív társadalmi-gazdasági hatásai egyre nyilvánvalóbbak a mindennapokban is. A társadalom elöregedése miatt egyre kevesebb fiatalnak kell eltartania egyre több nyugdíjast. A felosztó-kirovó nyugdíjrendszer problémáit csak az állam nem tudja megoldani, éppen ezért elengedhetetlen, hogy a lakosok minél tudatosabban készüljenek nyugdíjas éveikre, előtakarékoskodjanak, azaz tudatosan foglalkozzanak az öngondoskodás kérdésével. Még akkor is, ha vannak olyan évek, amikor nem csupán nyugdíjcélú, hanem egyéb befektetéseink is gyenge évet tudhatnak maguk mögött, mint most is, hosszú távon nincsen más megoldás az öngondoskodáson kívül. Reméljük, hogy a Platina Program hozzájárul ahhoz, hogy tagjaink körében még inkább népszerűsíthessük az öngondoskodást." – nyilatkozta Nagy Csaba, az OTP Magánnyugdíjpénztár ügyvezető igazgatója.

A Platina Program keretén belül a tagok értékes nyeremények tulajdonosaivá válhatnak. A http://www.megerihozzanktartozni.hu/ oldalon történő regisztráció aktiválásával a Játékos a regisztrációért 5 pontot kap, ezen felül pedig minden egyes, az OTP Magánnyugdíjpénztárnál eltöltött teljes hónapért 1-1 pontot kap visszamenőlegesen (induló pontok). A pénztártagság kezdete a tagsági okirat keltezése. Az induló pontokat el lehet égetni (játékokon való részvétellel, nyereményjátékra való nevezéssel) és gyűjteni is lehet (pl: kvízek helyes megfejtésével). Az első 10 000 regisztráló egéralátétet kap ajándékba, amelyet postai úton juttat el az OTP Magánnyugdíjpénztár számukra, a regisztrációt követő legkésőbb 90 napon belül.





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

1 / 3 454

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!