Facebook hozzászólás
1 348

JÖN A SHOW!

Radics Gigi és a Tóth lányok is kimennek a garázsba

Ősbemutató színhelye lesz május 4-én a Hungexpo. Magyarország legnagyobb autóipari kiállításán, az Autotech Future Expo & Show rendezvényen mutatják be az új, látványos és nagyszabású hazai koncertshow-t, a Garázsrockot. A világsikereket, hazai dalokat újrahangszerelve felvonultató produkcióban felcsendül a Route 66, a Kétszázhúsz felett, a Meseautó, a Highway to hell és még sok más sláger olyan énekesek szóló, duett, illetve közös előadásában, mint Radics Gigi, Tóth Gabi és Tóth Vera, Biga, Charlie és Ganxsta Zolee. A Nagy Ádám ötletéből, Böhm György rendezésében létrejött Garázsrock Show kizárólag az Autotech Future Expo & Show-n lesz látható.

Radics Gigi, Kép: sajtóanyag
Radics Gigi, Kép: sajtóanyag

– Arra törekedtünk, hogy a darabban minden az utazásról, illetve az autózásról szóljon. Hosszas keresés, válogatás után végül 21 dal mellett döntöttünk, amelyeket egytől-egyig a hazai könnyűzene kitűnő énekesei adnak majd elő – mesélte a Garázsrock Show megszületésének körülményeit a produkció egyik megálmodója, Nagy Ádám. Hozzátette, hogy a garázsok nemcsak az autók szerelmeseinek szentélyei: számtalan rockzenekar kezdte karrierjét egy garázsban próbálva.

Ganxta, Kép: sajtóanyag

A művészek boldogan vállalták a felkérést. Izgalmas volt számukra, hogy a kiválasztott slágereket nem úgy kell megszólaltatniuk, ahogy azokat a legtöbben régről ismerik. A friss hangszerelések, a „garázstuning” és az énekesek egyéni előadása teljes „faceliftet” eredményezett a daloknál.

Tóth Gabi, Kép: sajtóanyag

Így Radics Gigi tolmácsolásában eddig még nem hallott módon lesz csebdül fel Szűcs Judith örökzöldje, a Száguldás, Celine Dion világsikere, az I Drove all, illetve a Neoton Família slágere, a Kétszázhúsz felett. Ez utóbbi már Ganxta Zolee-val és Tóth Gabival közösen.

Biga, Kép: sajtóanyag

Utóbbi előadó olyan dalokkal lép színpadra, mint a Ha egy rock and rollert kaphatnék, amit annak idején Kovács Kati tett népszerűvé, vagy a Shut Up and Drive Rihannától, illetve az AC/DC klasszikusa, a Highway To Hell.

Charlie, Kép: sajtóanyag

A fináléban pedig a Meseautó című film filmklasszikus emblematikus dalát adják elő a koncert további sztárjaival: Tóth Verával, Charlie-val, Heincz Gábor Bigával és Kovács Áronnal.

Tóth Vera, Kép: sajtóanyag

A Garázsrock show május 4-én szombaton, 17 órától lesz látható az Autech Future Expo&Show keretein belül a Hungaexpo A pavillonjának nagyszínpadán.

Zsigmond Vilmossal kezdődik minden





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!