Facebook hozzászólás
139

Saját sávot kaptak az sms-ezők

Atwerpen forradalmasította a mobilozók sétáját. A holland kikötőváros belvárásnak járdáin külön gyalgos sávon közlekedhetnek az sms-ezők,

Képernyőn a szem Forrás: Google

Meghökkentő ötlettel álltak elő Antwerpen vezetői. Ma már nemcsak a kerékpárosok, az sms-ezők is külön helyet kaptak- jelentette az MTI a BBC-re hivatkozva.

A  kezdeményezés az egyik helyi telefonos boltból indult. A cég alkalmazottai szerint a legtöbb mobilt a menet közben írt levelek miatt törik össze. Az üzlet illetékese szerint olyan figyelmetlenné válnak – főként a fiatalok, hogy gyakran összeütköznek, nekimennek egy oszlopnak, és ami a legrosszabb, egyszerűen körülnézés nélkül átsétálnak az úttesten.

Az új sávok egyelőre ideiglenesek. A holland kikötőváros vezetése szerint véglegesítik azokat, ha beválnak. A júius 1-jétől esedékes új európai tarifarendszerről itt olvashatnak! 

Több telefon, mint ember
Becslések szerint nagyjából 7,5 milliárd mobiltelefon található szerte a világon, a szám magasabb a Föld népességének 7,2 milliárdra becsült jelenlegi létszámánál.


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!