Facebook hozzászólás
503

Tom Hanks filmje valóság lett

3 hónapig élt a reptéren egy férfi

Emlékszel még a Treminál című mozira? Valami ilyesmi történt az USA egyik repülőterén is: egy férfi három hónapig lakott ott.

Valami olyasmire derült fény a napokban, amit a 2004-es Terminálban láthattunk, de ezt a történetet az élet írta, és egyelőre a vége se olyan romantikus.

Terminál Fotó: Pinterest
Terminál   Fotó: Pinterest

A rendőrség szerint a 36 éves Aditya Singh október 19-én érkezett Los Angelesből a chicagói  O’Hare Nemzetközi Repülőtérre.

Fotó: Pinterest
Fotó: Pinterest

Közel három hónappal később, szombat délután a United Airlines két alkalmazottja Singhhez lépett, és a személyi igazolványát kérte. Állítólag a férfi mutatott is nekik egy azonosító jelvényt, amelyet a tulajdonosa, a repülőtér üzemeltetési vezetője még október 26-án veszített el – írja a The Guardian. Ezután a United Airlines munkatársai felhívták a 911-et, a rendőrség pedig őrizetbe vette Singh-t, akit  többek közöt lopással, illetve egyéb vétségekkel vádolnak. De talán a férfinél nagyobb bajban van a reptér biztonsági személyzete. 

Susana Ortiz bírónő is megdöbbent az eseten: „Azt állítják, hogy egy illetéktelen személy az O’Hare repülőtér termináljának biztonsági zónájában élt 2020. október 10. és 2021. január 16. között, és ezt senki sem vette észre?”

A chicagói reptér Fotó: Pinterest
A chicagói reptér Fotó: Pinterest

A férfi védelmét képviselő államügyész elmondta a bíróságon, hogy a repülőtéren más utasok adtak ételt Singhnek, aki korábban nem volt büntetve. Hozzátette, hogy ő csak megtalálta a jelvényt, és hangsúlyozta, hogy félt hazatérni a Covid miatt. A bíróság szerint viszont illegálisan tartózkodott az igazolvánnyal a repülőtér lezárt területén, illetve lopással is vádolják, ezért óvadékát a bíróság 1000 dollárban állapította meg. A férfinek egyébként vendéglátás végzettsége van, jelenleg munkanélküli, és egyébként Los Angelesben lakik a szobatársaival.

A chicagói Repülési Minisztérium (CDA) közleménye szerint: „Bár ez az eset továbbra is nyomozás tárgyát képezi, azt sikerült megállapítanunk, hogy ez az úr nem jelentett biztonsági kockázatot sem a repülőtér, sem az utazóközönség számára, de folytatjuk az ügy alapos kivizsgálását a bűnüldöző szervekkel.”





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!