Facebook hozzászólás
542

ELŐTTEM AZ ÉLET

Újra forgat az olasz színművészet nagyasszonya, Sophia Loren

A Netflix vásárolta meg az Előttem az élet című világhírű regényből Sophia Loren főszereplésével készülő új produkció forgalmazási jogait.

A globális streamingszolgáltató még idén bemutatja az Edoardo Ponti (Sophia Loren fia) rendezésében forgatott filmet, amelynek forgatókönyvét Ugo Chiti és Ponti írta Émile Ajar regényéből – jelentette az MTI a The Hollywood Reporter cikkére hivatkozva.

Sophia Loren, Kép: vimeocdn.-com
Sophia Loren, Kép: vimeocdn.-com

Sophia Loren alakítja majd a holokauszttúlélő Rosa mamát, aki szárnyai alá veszi a 12 éves utcagyereket, Momót. Az idős, magányos asszony és a gyerek között szoros érzelmi kapcsolat alakul ki, megvédik egymást, szokatlan családot alkotnak a tengerparti olasz városban, ahol élnek.

A színésznő azt mondta, neki személyes pályafutásában is fontos állomást jelent a forgatás.

– A legnagyobb stúdiókkal dolgoztam már, de bizton állíthatom, hogy egyik sem volt a kulturális sokszínűség olyan gazdag melegágya, mint a Netflix, és ez az, amiért szeretem őket. Megértették, hogy nem építhetnek globális stúdiót az egyes országok helyi tehetségeinek adott lehetőségek nélkül. Mindenki megérdemli, hogy meghallgassák, erről szól a filmünk, az Előttem az élet és erről szól ez a cég is – fogalmazott a filmsztár.

Sophia Loren világhírűen is jó anya

Sophia Loren, Kép: wikipedia“Ha anya vagy, sohasem maradsz igazán egyedül a gondolataidban. Egy anya mindig kétszer gondolkodik: egyszer önmagáért, másodszor a gyermekéért”.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

1 / 3 454

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!