Facebook hozzászólás
592

KLÍMARIADÓ

Van arcunk hozzá!

Puskás Marcell Unikornis című plakátját választották a legjobb ARC-nak. Másodszor rendezik Zuglóban, a kiállítást. A téma ezúttal a klímavédelem. Október 13-éig, az Örs vezér közelében, a Budapesti Metropolitan Egyetem mögötti utcában várnak mindenkit szeretettel.

Mivel a bemutató lakóövezetben található, ezért a képek csak 23:30-ig kapnak megvilágítást. A szervezők arra kérnek minden látogatót, hogy ügyeljenek a környéken élők nyugalmára, és közösségi közlekedéssel keressék fel a kiállítást.

Unikornis, Puskás Marcell, Kép: ARC
Unikornis, Puskás Marcell, Kép: ARC

A legjobb alkotásnak járó díjat Puskás Marcell, „Unikornis” című alkotása kapta. Második helyezett Tóth Györgyi, „Attitűd” című képe lett. Harmadik helyezést ért el Zsemberi-Szígyártó Miklós, „Zsírral” című munkájával. A legkedélyborzolóbb alkotás díját, a Borz díjat pedig Kós Péter, „A Galaxis Önzői” című műve kapta.

Csúcsragadozó, Hammer-díjas, Marschall BB, Kép: ARC
Csúcsragadozó, Hammer-díjas, Marschall BB, Kép: ARC

A Hammer Agency különdíját Marschall József, Ősz Szilvia, Vasvári Babett, Kemenczés Bálint, „Csúcsragadozó” című pályamunkája nyerte el, melyet a díj felajánlója azon pályázat készítőjének ítélt oda, aki marketing szempontból a legütősebb megoldást nyújtotta.

Nix klímariadó, Tóth Györgyi, Kép: ARC
Nix klímariadó, Tóth Györgyi, Kép: ARC

A díjazottak sora itt nem ér véget, hiszen a közönségdíjért még megküzdenek a pályaművek. A szervezők arra bíztatják a kiállítás látogatóit, hogy fedezzék fel az idei tárlatot, keressék meg kedvenc alkotásaikat és szavazzanak rájuk a képek alatti QR kód segítségével, vagy az ARC weboldalán (www.arcmagazin.hu) 2019. október 20-ig! A közönségdíjazott alkotást 2019. október 30-án hirdetik ki.

ARC – a képtelenség és arctalanság ellen!

Takarékos fényűzés Frankfurtban

BMW Frankfurtban, 2019, Kép: wikipedia
Kép: wikipedia




Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!