Facebook hozzászólás
1 160

"BESPÁJZOLVA"

Fördős Zé újabb dobása

Nem vagy virtuóz a konyhában? Utálsz pepecselni? Esetleg időd nincs főzni? Megvan a megoldás: instant kaja!

 

Fördős Zé új projektje Fotó: SK
Fördős Zé új projektje Fotó: SK

Új időszámítás veszi kezdetét a Street Kitchennél. A Fördős Zé nevével fémjelzett gasztrocsapat égisze alatt ugyanis egy új kezdeményezés indult útjára, SK Instant néven.
„A karanténidőszak alatt indítottuk útjára a ’Bespájzolva’ rovatunkat, amelyben hasznos bevásárlási, főzési tippeket-tanácsokat igyekeztünk adni a négy fal közé rekedt sorstársainknak. A rovat óriási népszerűségnek örvendett, özönlöttek a kajafotók, amiket a receptjeink, tippjeink alapján készítettek a gyakran teljesen kezdő szinten lévő otthon főzők. Sőt, sokan a rovatban találhatók mentén tették meg első konyhai szárnypróbálgatásukat, és abból, a kényszer szülte helyzetből váltak mindennapi hobbiszakáccsá” – mondta Fördős Zé, aki úgy érezte, a segítség nem csak  veszélyhelyzetben szükséges a gasztronómia felé kacsintgatóknak.

 

Majonézes tojássaláta Fotó: SK
Majonézes tojássaláta Fotó: SK
Enchilada Fotó: SK
Enchilada Fotó: SK

„A ’Bespájzolva’ kapcsán kapott visszajelzéseket látva döntöttünk úgy, hogy más formában ugyan, de továbbvisszük az alapkoncepciót. Az Instant elsősorban azoknak szól, akik szeretnének a lehető leggyorsabban – akár csak az otthon található alapanyagok felturbózásával – valami igazán jó kaját összedobni” – tette hozzá Fördős Zé, aki hisz abban, hogy megtartva az arany középutat, minden alapanyag beilleszthető a hétköznapokba. „Az Instantban nemcsak egytepsis, egylábasos ételek receptjeit osztjuk majd meg: lesznek itt mikróban elkészíthető kaják, félkész és készételeket turbózó tippek, 5 hozzávalós receptek, de azt is igyekszünk megmutatni, hogy a spájzban lapuló befőttek és savanyúságok miként használhatóak fel, a megszokottaktól eltérően” – mondta a Street Kitchen szakmai vezetője.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!