Facebook hozzászólás
443

Hiába, nincs párja a repülő francia konyhának

Új, egészséges menüt szolgálnak az Air France egyes osztályain! Mostantól a Párizsból induló járatokon ínycsiklandó étkek várják az utasokat. Külön tavaszi-nyári, külön őszi-téli választékkal kedveskednek a vendégeknek. 

A francia-holland légitársaság utasai új, egészséges a la carte menüt rendelhetnek, amelyet „Healthy” néven találnak az utasok az étlapon. A menüben, könnyű, de tápláló ételeket kínál a cég, amelyben előétel, főétel, sajt és desszert is található. A Premium Economy és Economy kabinok utasai már választhatnak egészséges menüt az áprilistól induló járataikra.

Tavaszi-nyári menü, Kép: Air France
Tavaszi-nyári menü, Kép: Air France

 

Landolt az új generáció
Vizes tűzoltóköszöntés és kék-fehér torta fogadta a Liszt Ferenc Nemztetközi Repülőtéren a Joont! Az Air France új generácis légitársasága a fiatalok életformájához szeretne igazodni. Mostantól a párizsi Charles de Gaulle repülőtérről Budapestre naponta három járat érkezik, és indul vissza.

Tavaszi/nyári menü:

Előétel: Quinoa saláta lágy fehér sajtokkal, retekkel és zöld spárgával

Főétel: Grillezett csirkemell kakukkfűvel és rozmaringgal, vierge mártással valamint párolt zöldségekkel

Sajt: Tökmagos kecskesajt

Desszert: Bourbon vaníliás panna cotta pirosbogyós gyümölcsökkel és eperrel, lime szósszal

Őszi-téli menü, Kép: Air France
Őszi-téli menü, Kép: Air France

 

Őszi/Téli menü:

Előétel: Lencsesaláta balzsamecettel, kockázott zellerrel és sárgarépával, citrommal

Főétel: Pulyka mandarin szószban, sárgarépa és brokkoli mousse-szal

Sajt: Friss kecskesajt mustárral és vinaigrette-tel

Desszert: Sült körte szárított tőzegáfonyával és aprított keksszel

Tudnak élni a francia nők
A francia nők nem híznak címmel írt új könyvet Mireille Guiliano, és ami azonnal New York Times bestsellerlistájának 1. helyére került. Az írónő ezúttal górcső alá veszi a franciák osztriga iránti vonzalmát. Megismerhetjük az osztrigát begyűjtő, és feltálaló figurákat, valamint azokat a nyomós érveket, amelyek alapján mindnyájunknak élveznünk kellene ezt a csemegét.


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!