>
Facebook hozzászólás

Akik segítenek megtalálni az igazit

Magyarországon több blog is foglalkozik társkeresőknek szóló tanácsadással, illetve párkapcsolatban élőknek, esetleg valamilyen személyes elakadással (önbizalomhiány) rendelkezők számára életviteli útmutatással. A verseny meghirdetését az a gondolat adta, hogy kevés elismerést kapnak azok a szakmai bloggerek, akik más emberek problémáin próbálnak meg segíteni, akár szabadidejükben, akár a munkájukból kifolyólag. Az Első Találkozás Magazin ezen szeretett volna változtatni, így elhatározták, hogy versenyt indítanak a hazai párkapcsolati bloggerek között, akik a témában rendszeresen publikálnak.

Esküvő, semleges, közeli, Kép: pexels

A 20 legjobb blogot az alábbi szempontok alapján választották ki:

Legyenek közérthetők az írások

Talán az egyik legfontosabb szempont, hogy mennyire fogalmaz közérthetően a szerző. Leginkább olyan hétköznapi emberek olvassák ezeket a blogokat, akik nem minden esetben rendelkeznek az adott témában naprakész lexikai tudással. Ha egy blogger képes az átlagember nyelvén megírni a gondolatait, akkor az olvasók szeretni fogják az írásait és visszatérnek majd az oldalra.

A cikkek legyenek szakmailag megalapozottak

Ha nem is tűnik fel a legtöbb olvasóknak, de a bejegyzések megírását mindig komolyabb szakmai munka előz meg. A nyertes bloggerek többsége párkapcsolati tanácsadóként dolgozik, esetleg társkeresőknek add személyes javaslatokat, így van lehetőségük az érdekes és sokakat érdeklő témák kiválasztásához. Az Első Találkozás Magazin, az értékelés során figyelembe vette, hogy az olvasókat legjobban érdeklő témáknak az alapját, mindig valamilyen valós életben megtörtént probléma esetleg helyzet ihlet, így ezekből születnek a legjobb írások.

A bejegyzések legyenek igényesek és részletesek

A népszerűbb cikkek általában többféle szempontból, valamint különböző érvek és ellenérvek mentén is körbejár egy adott témát. Az igényes cikkek írását nem lehet néhány mondattal vagy idézettel elintézni, fontos, hogy legyen benne tartalmas olvasni való, hiszen az érdeklődők pont ezért keresik fel az oldalt.

A szerzők munkássága

Az írások szakmaiságát mindig a szerző korábbi tapasztalatai, témában való kutatásai és tanulmányai alapoznak meg. Értékelésre került, hogyha egy párkapcsolati tanácsadó naprakész a témában, sok közösségi követője van esetleg már régóta foglalkozik társkeresési tanácsadással, mivel ilyenkor rendszerint igényesebb és megalapozottabb cikkek születnek.

Ádám, hol vagy?
Ha a férjből hiányzik a férfiasság, úgy a házassága sem lesz igazán boldog. A feleségnek hiányozni fog a férfi által nyújtott biztonság, a tartás. És a férj sem fogja megkapni azt a tiszteletet, amiről úgy érzi, férfiként járna neki. Sok házaspár nem is tudja, hogy kapcsolati problémái okait és megoldását ebben a könyvben találja meg. Ezt a könyvet minden párnak olvasnia, a benne átadott értékrendet pedig élnie kell! – írja Dr. Mészáros Ádám, párkapcsolati mediátor Bedő Imre könyvéről.

A publikálás gyakorisága

Nem elég, ha valaki évente néhányszor ír a blogjára, mivel a látogatók folyamatosan új és naprakész cikkeket szeretnének olvasni. Úgy gondoljuk azok a társas kapcsolatokat támogató blogok a legnépszerűbbek, ahol a szerző havonta legalább 2 alkalommal publikál.

A webes felhasználói felület kialakítása

A legjobb blog sem ér semmit, ha az oldal felépítése nem teszi elérhetővé az olvasónak, hogy mobiltelefonról vagy tabletről is kényelmesen olvassák a cikkeket. Értékelési szempont volt, hogy az oldal legyen mobilbarát, rendelkezzen igényes felhasználói felülettel és persze áttekinthető az oldal struktúrával.

És hogy kik ők? A nyerteseket itt találod! Gratulálunk!

(Forrás: Első Találkozás Magazin)

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Hogyan válassz diétát? – 5 tipp az orvostól

A legtöbben már tudjuk, hogy az egészséges életmódhoz milyen ételeket és italokat kell kerülnünk. Abban sokkal…

Sorra jönnek a frontok – megterhelő időszak!

Jelenleg hidegfront alakítja időjárásunkat, szerdán szünet, majd csütörtökön újabb front érkezik. Az ilyen mértékű…
1 / 1 508

OTTHON

Lassuló piac, gyorsuló alku

Ahogy lassan, de biztosan csökken az áremelkedés, úgy egyre erősebb az alkudozás. Ez annak is köszönhető, hogy…

Felnyomja az árakat a fővárosi dugódíj

Több évtizedes múltra tekinthet vissza a fővárosi forgalomcsillapítás és az ingázók tömegközlekedésre terelésének…
1 / 351

CSALÁD

Sümi, a kisfiú, aki múzsa lett

Kisgyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond… De valóban így van? Nem igazán. Minden bölcsis és ovis életében gyorsan eljönnek azok a pillanatok, amikor muszáj saját magának…
1 / 140

Párkapcsolat

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!