Facebook hozzászólás

Ezzel a 9 férfival foglak megcsalni ezen a nyáron…

Még ezen a nyáron mindenképpen vidd el a feleséged olyan helyekre, ahol folynak a koktélok, és szexis pultosok, fitt, napbarnított szörftanárok és érzéki masszőrök vannak! Hogy miért?  Ebből az izgalmas és tanulságos felmérésből ez is kiderül…

A VictoriaMilan egy házasságban vagy kapcsolatban élő házasságon kívüli viszonyt kereső emberek számára létrehozott társkereső oldal, által végzett kutatás keretében 20 országból származó, 8207 olyan aktív női felhasználó titkos naplójába lesett be, akik a nyaralásuk során viszonyba bonyolódtak az adott nyaralóhely különböző alkalmazottjával.
Sharm El Sheikh, Tunézia, Andalúzia, Törökország, a Görög-szigetek és Kuba ismert hotspotok a vonzó, bájos, aranylóan napbarnított és fitt testalkatú személyzetet illetőleg.

 1. Egy idegen személy általi lassú és érzéki ledörzsölés mindig vonzó tevékenység amikor nyaralsz és egy kicsit egyedül érzed magad, ahogy egy masszőr bensőségesen megérint élvezetes élményben lehet részed. A világi nők 22%-a nyilatkozta azt, hogy az ilyen nyaralásos masszázsok alkalmával többhöz is hozzájutottak már, mint csak relaxációhoz.
 2. Amikor egy férfi mindent ismer a környéken és be tud jutni az összes titkos és szent helyre, nagyon vonzóvá válhat a nők számára. Éppen ezért 18 %-a hivatalos idegenvezetőknek színfalak mögötti idegenvezetést is vállal a begerjedt hölgyeknek a nyaralásuk alatt.
Kép: sajtóanyag
Ahogy ő érint meg, nem érint úgy senki…Kép: sajtóanyag

3. A nyaralóhelyeken dolgozó szórakoztató személyzet, mint pl. énekesek, zenészek és animátorok, azok az emberek, akik energiával töltik fel a vendégeket, gondoskodnak arról, hogy jól érezzék magukat és időnként ennek érdekében még a kötelességeik korlátait is túl lépik. A begerjedt nyaralók 16%-a kért már belépőt a színfalak mögé a szórakoztató személyzettől és sikeresen meg is kapták azt.4

4. A fitt és napbarnított úszómesterek és szexis szörfoktatók sikeresek abban, hogy megmentsék a nyaralás szexis alkotóelemét. A flörtölő női nyaralók 13 %-a állítja azt, hogy elcsábítottak és ágyba bújtak egy szolgálaton kívüli úszómesterrel vagy szörfoktatóval.

5. A klub promóterek és házigazdák azok az emberek, akiket ismernünk kell, és meg kell közelítenünk, hiszen ők azok, akik segítenek nekünk bejutni a szórakozóhelyekre. 11 %-a az olyan hölgyeknek, akik tombolták már ki magukat a nyaralásuk alatt állítják, hogy nem csak bejutottak a VIP területre, hanem egy italnál több is a kezükbe került; azaz szeretkeztek a klub promóterrel vagy házigazdával.

6.

Szerelmi 3szögeink, avagy megcsalva lenni nem jó
A kapcsolatainkban kialakuló szerelmi háromszögek változatosak, szabályokkal nehezen leírhatóak, gyakran átláthatatlanok. Oka ezeknek a helyzeteknek a hiány érzéséből való menekülés, elvágyódás. Vajon minden megcsalás váláshoz vezet?

A bevásárlás-terápia nyugtató és szórakoztató élmény a nyaralás alatt, és a szuvenírboltok tele vannak olyan dolgokkal, amikre a hölgyeknek szüksége van. Beleértve ebbe a kereskedőt is, aki minden 10 nyaraló démonból egy szerint megteszi a plusz kört, hogy a hölgy élvezhesse az egyet fizet kettőt kap terápiát.

7. A taxisofőrök nagy helyismerettel rendelkeznek, barátságosak és mindig készek egy beszélgetésre, örömmel ajánlanak útmutatást, és a nők 5%-a mondja azt, hogy győzték már meg sofőrök őket a nyaralás alatt arról, hogy másfajta utazásban is részük legyen.

8. A szállodai biztonsági személyzet gondoskodik arról, hogy a vendégek biztonságban érezzék magukat és néhányuk rávehető arra is, hogy munkaidőn kívül személyi testőrként viselkedjen és a hangulat máris a tetőfokára hág. A nők 2 %-a mondja azt, hogy nyaralásuk alatt csempésztek már be biztonsági őröket szexis helyzetekbe.

 1. Az ahogy a pultosok megragadják a koktélkeverőket és a pincérek megfeszítik izmaikat, mikor elviszik a tányérokat az asztalokról már sok életerős hölgynek keltette fel a nyaralása alatt az érdeklődését. A nők 3 %-a mondja azt, hogy megízlelt egy utolsó lefekvés előtti italt: azaz ágyba bújt egy bártenderrel vagy pincérrel az adott nyaralóhelyen, ahol megszállt.
A jóképű szörfoktatók se maradnak ki... Kép: Pixabay
A jóképű szörfoktatók se maradnak ki… Kép: Pixabay

Ezek a nyári munkások csábítottak el hűtlen feleségeket:

 • Masszőrök     22%
 • Idegenvezetők   18%
 • Szórakoztató személyzet   16%
 • Úszómesterek és szörftanárok  13%
 • Klub promóterek/házigazdák 11%
 • Szuvenírárusok   10%
 • Taxisok     5%
 • Pincérek és pultosok   3%
 • Biztonsági személyzet   2%

A Victoria Milan alapítója és vezérigazgatója, Sigurd Vedal, szerint a nyaralások lehetőséget nyújtanak a férjeknek arra, hogy nyomon kövessék feleségeiket, anélkül, hogy azok erre felfigyelnének, hanem inkább édesnek és romantikusnak tartsák azt.

Melyik életkorban lépnek félre a nők?
Vajon mennyi idő telik el a nők férjhezmenetele és első házasságon belüli félrelépése között? Melyik életkorban ilyen merészek? Ezt vizsgálta egy vezető társkereső oldal, amely érdekes megállapításokat tett e kérdésben több kontinensen és országban.

„Az úgynevezett „csajos kirándulás” az igazi recept a katasztrófához. A meleg idő kevesebb ruhát jelent és azzal, hogy a férj vagy partner nincs jelen, alacsonyabb a kockázat arra, hogy lefüleljék őket miközben flörtölnek vagy egy nyári kalandba bonyolódnak a vonzó és segítőkész személyzettel, akik a nyaralóhelyükön dolgoznak.”

“Mindenképpen vigye el feleségét olyan helyekre, ahol folynak a koktélok, és ahol szexis pultosok, fitt, napbarnított szörftanárok és érzéki masszőrök vannak -, de győződjön meg arról, hogy ön az a férfi, akivel minden éjjel ágyba bújik és így fantáziái valósággá válhatnak – mondja Vedal úr.”

A következő 20 országból származó nők állítják azt, hogy a vakáción együtt aludtak a nyári munkásokkal: Egyesült Államok, Kanada, Egyesült Királyság. Dél-Afrika. Írország. Franciaország, Németország, Olaszország, Hollandia. Belgium, Norvégia. Dánia, Svédország, Finnország, Csehország, Lengyelország, Magyarország, Svájc, Spanyolország és Ausztria.

 

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

OTTHON

Ilyen egyszerűen lehetsz milliomos!

Hogy kell repülőt szerezni? Végy egy nagy telket egy légikikötő mellett, és várj türelemmel! Ez a vicc terjedt…

Vihar előtti zaj?

Én ma mindent eladok! Ezzel a mondattal pakolta ki a pultra a pincéből felhordott törött gipszgólyát, csorba kerti…
1 / 347

CSALÁD

Nem minden családban jött ki a matek

Jellemzően ötvenezer forint feletti összeget fordítanak a magyar családok taneszközökre szeptemberben, majd évente további átlag húszezer forintot sportfoglalkozásokra és…
1 / 139

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 145

Párkapcsolat

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!