Facebook hozzászólás

Öt hely, ahova el kell vinned a párodat holnap este!

Idén inkább ne vörös rózsát vegyen a kedvesének. És ne is bonbont, és ne szívecskét tartó plüssfigurát. Inkább ajándékozzon szerelmének élményt, mert az még akkor is meglesz, amikor a csokinak már a papírja is valamelyik szemétdombon hever majd, és amikorra a rózsa is már elszáradt.

Ezért ma olyan programokat ajánlunk Önnek, Önöknek, amelyekkel igazán felejthetetlenné tehetik az idei Valentin napot.

Pezsgőfürdőzés, élményfürdőzés: hívja meg kedvesét az egyik közeli élményfürdőbe, vagy ha nincs a lakhelyükön ilyesmi, akkor hívja fel a helyi hoteleket, ugyanis sok helyen nem csak a szállóvendégek vehetik igénybe a wellness-szolgáltatásokat, hanem más is (adott díj fejében). Ha szabad, akkor vigyen magával egy üveg pezsgőt és két szép poharat, és fogyasszák el a meleg vízben lubickolva. Lehetőleg próbáljanak olyan helyet találni, ahol nem nyüzsögnek az emberek – így lesz igazán romantikus az estéjük.

Esti városnézés: biztos vannak olyan helyek, amelyekhez olyan emlékek fűződnek, amelyeket soha nem fognak elfelejteni. Ilyen az első csók helyszíne, az első randi, az első együtt töltött hétvége. Mi lenne, ha felkeresnék együtt ezeket a helyeket ma este, délután? Reméljük, az időjárás is kegyes lesz Önökhöz, így a kellemes séta után jöhet egy finom vacsora valahol – mondjuk ahol az első vacsorájukat elköltötték annak idején…

Esti mozizás: elcsépelt programnak tűnik, pedig nem az! Nézzenek meg egy olyan filmet, amely mindkettejüknek tetszik, ma legyenek kompromisszumképesek! A mozik egyébként Valentin napra mindig tartogatnak néznivalót: ma mutatják be például Gabriel García Márquez Szerelem  kolera idején című világhírű könyvének filmváltozatát.

Buli: Valentin napon szinte mindegyik szórakozóhely szervez bulikat, így azok a párok, akik kedvelik a pörgést, azoknak ezen partik egyikén a helyük! Táncoljanak, szórakozzanak, és ha arra jár egy bulifotós, mindenképpen fényképeztesék le magukat. Feledkezzenek meg arról, hogy másnap munkanap, legyen ez az éjszaka felszabadult!

És az sem utolsó program, ha otthon maradnak: főzzön egy finom vacsorát kedvesének, vegyen hozzá egy üveg finom bort, és tegye fel a kedvenc lemezüket. A tévét szigorúan tilos bekapcsolni! A vacsora után pedig jöhet a megérdemelt hancúrozás az ágyban…

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

Receptek

CSALÁD

Felelőtlen szülő lennék? Most kiderül!

Aggódik gyermekei online-biztonsága miatt a szülők 84%-a világszerte, mégis a csemeték egész gyermekkora alatt átlagban mindössze 46 percet fordítanak arra, hogy az online…
1 / 140

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 147

Párkapcsolat

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!