Facebook hozzászólás

Vágykeltő illatok – Te melyikre indulsz be?

Nemcsak az ízlelésnek, tapintásnak, hanem a természetes és mesterséges illatoknak fontos szerepük van a párkapcsolatainkban . Ha kedvesünkkel egy kis romantikára vágyunk, mindenképpen hívjuk segítségül a vágykeltő illatokat is. Most megmondjuk, hogyan csábíts velük!

Van, akit nem lehet az orránál fogva vezetni, és pillanatok alatt kiszagolja magának a megfelelő partnert. Amikor valakivel találkozunk, lehet, hogy megmagyarázhatatlan ellenszenvet érzünk iránta, de akár azonnal szerelembe is eshetünk vele. Kifinomult szaglásunkban sosem csalódhatunk. A szenvedélyt pedig tovább fokozhatjuk, ha bevetjük a füstölőket, illatmécseseket, olajakat és gyertyákat is. Mielőtt azonban bármelyik módszert bevetjük, kérdezzük meg a partnerünk véleményét is a dologról. Ha ő is kedvét leli az illatokban, akkor bátran válogathatunk a vágyfokozókban. Mi pedig segítünk az eligazodásban.

Rózsa – Az eredeti a damaszkuszi rózsa, amelyet az illóolajok királynőjének tartanak, kifejezetten a harmonikus párkapcsolatok megteremtője. Enyhíti a medencetájéki problémákat, és fokozza a nemi vágyat. Gyakran hamisítják, az igazi nagyon drága.

Ilang-ilang virág  Kép: Pixabay
Ilang-ilang virág Kép: Pixabay

Ilang-ilang – A regények jázminja már régóta afrodiziákum hírében áll, és főleg a frigiditás és az impotencia kezelésében segít. Kiváló nyugtató hatása van, ezért egy stresszes nap után kifejezetten ajánlott.

Rozmaring – Ha fejfájásra panaszkodik kedvesünk, készítsünk neki egy remek rozmaringos fürdőt. Tisztítja és élénkíti a fejet, és vele együtt a gondolatokat!

Grépfrút – Megkönnyíti a gondolkodást és a döntéshozatalt, tervezést. Ezért, ha párunk már hosszú ideje hezitál, hogy megállapodjon mellettünk, ezzel az illattal meggyorsíthatjuk a folyamatot, és döntésre késztethetjük.

Édeskömény, muskátli – Mindkét aroma a nőknél hatásos, emeli az ösztrogénszintet.

Ligetszépe olaj– Megállítja a korai öregedést, kiválóan fiatalít. Ha a korunkat szeretnénk letagadni, vagy csak kicsit fiatalabbnak tűnni, hívjuk segítségül!

Cédrusfa – Ha a kapcsolatunk múltbéli sérelmek miatt nem működik, vagy éppen válságos helyzetben van, ez a megfelelő illat a görcsök feloldásához.

levendulaLevendula – Az egyik legnépszerűbb illóolaj, sokrétű a felhasználási területe. Szorongást old, relaxál, nyugtat, és kiváló a romantikus hangulat megteremtéséhez.

Narancs – Erős vágyfokozó, szexuális étvágyat serkent. Nem véletlen, hogy már a kínai császári udvarokban is igen népszerű volt.

Eukaliptus, borsmenta – A légzési nehézségeket enyhítik, egy kimerítő együttlét után használjuk lazítónak.

A bazsalikom, a boróka, a fahéj, a kakukkfű és a majoránna stressz oldásban segít.

Érdemes még megjegyezni, hogy a füstölőket óvatosan használd, mert bár tiszta gyógyfüvekből, virágolajokból és fűszerekből készülnek, sokak számára túl erős az illatuk, ezért fejfájást, rosszullétet okozhatnak.

Az illóolajok is nagyon tömények, csak kis mennyiségben, vagy hígítva használjuk! Ha például a fürdővízbe tesszük, akkor pár cseppet oldjunk fel folyékony szappanban, tusfürdőben vagy samponban. Az illóolajok helyett  illatgyertyákat és potpourrit is használhatunk a hatásfokozás érdekében, ám az utóbbit időnként keverjük át, hogy az illatanyagok aktivizálódjanak.
Szóval hívjuk csak bátran segítségül az illatokat, amelyek mindent megtesznek párkapcsolatunk javításáért is. De persze rajtuk is múlik…

Megszagollak, megízlellek, aztán lehetsz a szeretőm
A partner megízlelése az előjáték rituáléjának egyik fontos része, mely során megismerjük az új partner bőrének selymességét, megtapasztaljuk az illatát és megízleljük csókjai zamatát. Egy közelmúltban készült felmérés rávilágított arra, hogy mennyire fontos az ízlelés, amikor szeretkezésről van szó, hogy felizgatva hoppon maradsz-e, az alapján, hogy előző este mit ettél.

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

Receptek

OTTHON

Ásó, kapa, nagyharang – helyett az Égig érő fű

Most is bejött: a kevesebb több. Nagyon kevés időt tudunk otthon tölteni, de olyankor olyan jól esik kiülni a…

Ahol 15-25 millióért vehetünk házat

Habár tovább bővül a kereslet, és emelkednek az árak a Velencei-tónál, még mindig rendkívül versenyképes az…
1 / 345

CSALÁD

Agresszívvá válhat-e a gyerekem, ha megtanulja megvédeni magát?

Üt, csíp, rúg, harap, sikít, kiabál - ki ne találkozott volna már olyan gyermekkel, akiből szabályosan előtör az agresszivitás a közösségben. Annak ellenére, hogy a…
1 / 136

Párkapcsolat

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!