Citromos halkrém vacsorára
Hihetetlenül gyorsan elkészíthető ez az előételnek is megfelelő finomság, ami visszaidézi a nyaralások hangulatát, egy gyors halkrém, melyhez biztosan nektek is van otthon minden. Azon túl, hogy örömmel eszünk ilyen finomságokat, egészséges finomságról van szó.
Amire szükséged lesz a recepthez:
kb 200 g halfilé, én most szardíniát használtam (jó még pl. a hering, vagy a makréla is)
a következő alapanyagok mennyisége hozzávetőleges, ízlés szerint módosítható
1 ek. tejföl
1 ek. majonéz
1 ek. citromlé
só
friss petrezselyem
Tálaláshoz pirítós szeletek, vagy pl. tortilla chips
Elkészítés:
A halat kissé összetöröm, darabokra szedem, majd hozzáadom a többi alapanyagot. Keverés közben kóstolgatom és ha szükséges, teszek hozzá még citromlevet, vagy majonézt.
Amivel még egy kicsit pikánsabbá tehetitek: szárított paradicsom darabkák, vagy például egy pici tormakrém, lilahagyma darabok.
Ha ezt a másik gyors vacsorát is elkészítenéd, nem kell mást tenned, mint a képre kattintva elolvasni a receptet, és nekiállni!
Hozzászólás zárolva.