Diós gesztenyerolád sütés nélkül – jobb, mint a püré
Minden készen kapható hozzá, nem kell vele vesződni, mégis más, mint a hagyományosan tálalt gesztenyepüré. A legnagyobb előnye, hogy gyorsan, sütés nélkül készül, és szinte ugyanannyi idő alatt el is fogy. Szeretni fogjátok!
Hozzávalók:
50 deka gesztenyepüré
25 deka vaj
3 kanál rum
6 kanál cukor
10 deka csoki
10 deka darált dió
2,5 dl. tejszín
Elkészítés:
A gesztenyepürét vajjal, cukorral, rummal habosítjuk, majd a masszát ketté osztjuk Az egyikbe a darált diót, míg a másikba a reszelt csokit keverjük. Az alufóliát megszórjuk porcukorral és darált dióval, majd rátesszük a téglalap alakúra sodort csokis masszát és arra a hasonlóra sodort diósat. Feltekerjük, a tetejére pedig tejszínt teszünk.
Ha már ősz, és gesztenye, akkor jöhet egy isteni muffin recept is!
Hozzászólás zárolva.