Facebook hozzászólás
707

Diós gesztenyerolád sütés nélkül – jobb, mint a püré

Minden készen kapható hozzá, nem kell vele vesződni, mégis más, mint a hagyományosan tálalt gesztenyepüré. A legnagyobb előnye, hogy gyorsan, sütés nélkül készül, és szinte ugyanannyi idő alatt el is fogy. Szeretni fogjátok!

14088948_1337251092969034_1670972302_nHozzávalók:

50 deka gesztenyepüré
25 deka vaj
3 kanál rum
6 kanál cukor
10 deka csoki
10 deka darált dió
2,5 dl. tejszín

Elkészítés:
A gesztenyepürét vajjal, cukorral, rummal habosítjuk, majd a masszát ketté osztjuk Az egyikbe a darált diót,  míg a másikba a reszelt csokit keverjük. Az alufóliát megszórjuk porcukorral és darált dióval, majd rátesszük a téglalap alakúra sodort csokis masszát és arra a hasonlóra sodort diósat. Feltekerjük, a tetejére pedig tejszínt teszünk.

Ha már ősz, és gesztenye, akkor jöhet egy isteni muffin recept is!

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Minden, amit tudni érdemes a szemfenékvizsgálatról

A tévhitekkel ellentétben a szemészeti vizsgálat nem egyenlő az optikákban végzett éles látás vizsgálattal.…

Esküvői ajándék – Hogyan válasszuk ki a megfelelő nászajándékot?

Az esküvői ajándék kiválasztása komoly feladat lehet. Szeretné az ifjú párt valamivel megajándékozni, ami örömet…
1 / 3 461

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!