Facebook hozzászólás
525

Gazpacho parmezánforgáccsal

Ízletes hideg zöldségleves, a spanyolok kedvence.                   

Hozzávalók: 1 liter paradicsomlé, fél liter ásványvíz, 1 közepes uborka, 3 darab paradicsom, 1 darab kaliforniai paprika, 1 gerezd fokhagyma, finomra vágott zeller és petrezselyemzöld, 1 kisebb fej vöröshagyma, worchester, só, bors, tabasco.

Elkészítése: az uborkát meghámozzuk, magházát kivájva apró kockára vágjuk. A paradicsomok héját leforrázzuk, és húsukat szintén kis kockákra vágjuk a paprikával együtt. A paradicsomlét, az ásványvizet ráöntjük a zöldségekre, ízesítjük, hozzáadjuk a finomra vágott vöröshagymát, zeller- és petrezselyemzöldet. Pár órára hűtőbe tesszük, tálaláskor reszelt parmezán sajtot adhatunk hozzá.

A cikk a Konyha&Fürdő magazin 2010/3. számában jelent meg.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

1 / 3 454

STÍLUS

1 / 630

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!