Facebook hozzászólás
1 656

Gondolj a télre, főzz zakuszkát!

A zakuszkát általában padlizsánból, pritaminpaprikából, hagymából, paradicsomból főzik, de sok helyen  babbal, tökkel, cukkinivel, esetleg répával vagy épp gombával gazdagítva teszik el télire. Ezerféle változata van ennek az Örményországból származó ételnek, amit egész télen kóstolgathatunk egy-egy szelet friss kenyérrel.

Készítette: husimado-eger.blog.hu

Hozzávalók:
4 kg padlizsán
2 kg kápia vagy kaliforniai paprika
2 kg paradicsom
2 kg répa
1 fej fokhagyma
2 kg vöröshagyma
babérlevél
só és bors
olaj

Az elkészítés módját a videóból megtudhatod.

Majonézes padlizsánkrém
Gyönyörű színe van, egészséges és éppen aktuális. A padlizsánról van szó, melyből krémet sokan készítenek sokféle változatban. Mi most egy majonézes verziót mutatunk. Baráti összejövetelek elmaradhatatlan kelléke.


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!