Facebook hozzászólás
305

Grillezett zöldségek kecskesajttal

Könnyű, finom és biztosan egészséges, mert sok-sok zöldségből készül. Éppen ezért biztosan nem hizlal. Sőt…

Fotó: Fényes Gábor

Hozzávalók

20 deka cukkini
20 deka padlizsán
10 deka gomba
10 deka olajos articsóka
40 deka félkemény kecskesajt
1,5 deci olívaolaj
2 deka capribogyó
1 csokor citromfű
tengeri só, tört bors

Elkészítése

A padlizsánt és a cukkinit egycentis szeletekben, a gombát és az articsókát egészben, oldalanként 2-2 percig pici olajjal grillezzük, vagy forró serpenyőben pirítjuk. A kecskesajtot is egy centi vastagra vágva, lehetőleg teflonserpenyőben mindkét oldalán pirosra sütjük, majd a zöldségek tetejére tálaljuk. A maradék olajat elkeverjük a fűszerekkel, és a sajtos zöldségekre locsoljuk. Azonnal tálaljuk.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

7 dolog, ami télen is kiváló kerti elfoglaltság lehet

Ahogy beköszönt a tél, sokan hajlamosak elfeledkezni a kert nyújtotta lehetőségekről, pedig ilyenkor is rengeteg…

Minden, amit tudni érdemes a szemfenékvizsgálatról

A tévhitekkel ellentétben a szemészeti vizsgálat nem egyenlő az optikákban végzett éles látás vizsgálattal.…
1 / 3 462

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!