Facebook hozzászólás
453

Igazi hazai ínyencfalat! Zalai ráksaláta kapros körtével

Hamarosan itt a tavasz, mind jobban ügyelnünk kell a vonalainkra, de ennél a magyar ínyencségnél még ezzel sem kell foglalkoznunk! Kár lenne kihagyni!

 

Kép: Piac & Profit/Fényes Gábor

a

Hozzávalók
40 deka zalai rákhús
15 deka majonéz
2 darab körte
salátalevelek
tejszín
citromlé
mustár
worchester
konyak
ketchup
friss kapor

fehér bors

Elkészítése
A majonézből kevés tejszín és a többi ízesítő hozzáadásával pikáns mártást készítünk. Hozzákeverjük az összetépkedett salátaleveleket, a cikkekre vágott körtét és az előzetesen leforrázott rákhúst.
Salátalevélre tálaljuk, és friss kaporral bőségesen megszórjuk.

 További ínycsiklandó és egészséges recepteket itt olvashat!

A receptekhez szükséges alapanyagok akciós árairól
a Mindenár.hu
rendszeresen frissülő oldalán tájékozódhat!


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!