Facebook hozzászólás
955

Jégsaláta szalonnával és márványsajtos öntettel

Itt a bizonyíték, hogy a saláta egyáltalán nem „nyúlkaja”. Ez itt egy meglehetősen súlyos verzió, de annál finomabb!

Kép:ThinChef

Hozzávalók:

fél kiló jégsaláta,
25-25 deka lollo rosso,
fél kiló húsos szalonna (bacon),
10 deka kéksajt,
2,5 deci tejszín,
30 deka lilahagyma,
10 deka mazsola,
0,3 deci Worchester-szósz,
1-1 deka csípős paprika és fokhagyma,
fél kiló pirított kenyérkocka.

Elkészítése:

a tejszínt, a Worchestert, a fokhagymát és a kéksajtot összeturmixoljuk. Összevágjuk a zöldséget, tálba tesszük, hozzáadjuk a kenyérkockát, és összekeverjük a mártással. A grillen mindkét oldalán ropogósra sütött szalonnaszeleteket hozzáadva tálaljuk.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

A mechanikus férfi karórák titkai

A mechanikus órák világa varázslatos és izgalmas, különösen azok számára, akik értékelik a hagyományokat és a…

Női balerina cipők őszre – hogyan viseld őket, hogy mindig gyönyörű legyél?

Az őszi hónapok beköszöntével sokan a melegebb, zártabb lábbelik felé fordulnak, de a női balerina cipők továbbra…
1 / 631

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!