Kukoricás húsgombóc
Ha az embernek nincs kedve sokat bíbelődné az ebéddel vagy a vacsorával, de nem is akarja valamilyen sematikus fogással letudni, akkor ez a húsgombóc ideális választás: finom, gyors, egyszerű. És tulajdonképpen akár vendégváró falatkaként is elővarázsolható.
Hozzávalók
● 50 deka darált pulykahús
● egy doboz csemegekukorica
● 5 deka olajban eltett, szárított paradicsom
● 2 tojás
● 2 evőkanál liszt
● 2 evőkanál szezámmag
● 3 gerezd zúzott fokhagyma
● 1 teáskanál őrölt majoránna
● só, bors
Elkészítése
A húst, a kukoricát és a paradicsomot pürésítsük, majd adjuk hozzá a tojásokat, a lisztet, a szezámmagot, a fokhagymát és a majoránnát. Sózzuk, borsozzuk, és alaposan keverjük össze, majd bő olajban süssük ki. Paradicsomszósszal vagy tejföllel tálaljuk.
● Finom is, gyors is, érdemes ezt a receptet elkészíteni! Mindenképpen jó hozzá egy kellő méretű serpenyő. Mi most egy olyan 16 részes készletet ajánlunk, amelyben serpenyő is van, de ráadásul most akciós, jelentős árengedménnyel kapható!
● További Életforma-receptek itt!
A receptekhez szükséges alapanyagok akciós árai
a Mindenár.hu
rendszeresen frissülő oldalán!
Áruházválasztóval!
Hozzászólás zárolva.