Majonézes virsli saláta
Néha nem vágyunk túl nagy ebédre, megelégszünk egy könnyű, egyszerű salátával. Ezzel a virsli salátával alig van munka, mire megkeverjük a tartárt és belekarikázzuk az alapanyagokat, a virsli is kihűl. Magos kenyérrel a legfinomabb.
Hozzávalók személyenként:
1 pár virsli
2 szál újhagyma
5 dkg füstölt sajt
1 dl tejföl
3 evőkanál majonéz
1 mokkáskanál mustár
1 kemény tojás
só, bors
Elkészítés:
A virslit egy-két csepp zsiradékon megsütjük, kihűtjük, felkarikázzuk. A tejfölből, majonézből és a mustárból tartár mártást készítünk, ebbe forgatjuk a virslit, a felkarikázott újhagymát, apró kockákra vágott sajtot. Sózzuk, borsozzuk. A kemény tojást mellé szervírozzuk.
Hozzászólás zárolva.