Metélőhagymás juhtúróval töltött rántott csirkemell
Friss zöldségekkel lesz piros-fehér-zöld a klasszikus rántott húsnak ez a frissített, tavaszias változata. A töltött hús sem feltétlenül nehéz! Ez pedig ráadásul könnyű baromfiból készül.
Hozzávalók
6 kicsontozott csirkemellszelet
30 deka juhtúró
3 szál metélőhagyma
1 negyed piros kaliforniai paprika
ízlés szerint só, őrölt bors
a panírozáshoz tojás, liszt, zsemlemorzsa
olaj a sütéshez
Elkészítése
A juhtúrót összekeverjük az apróra vágott metélőhagymával, belereszeljük a paprikát, és jól összedolgozzuk. A csirkemellszeleteken zsebeket vágunk, és megtöltjük a hagymás-paprikás túróval, majd a nyílásokat fogpiszkálóval összetűzzük. A húst bepanírozzuk, és forró olajban mindkét oldalán megsütjük. Tavaszi salátával vagy párolt zöldségkörettel tálaljuk.
További ínycsiklandó receptek itt!
a Mindenár.hu
rendszeresen frissülő oldalán!
Áruházválasztóval!
Hozzászólás zárolva.