Facebook hozzászólás
468

Mézes sárgarépaköret – rántott húshoz ajánljuk!

A rántott húshoz kínált köretek eléggé egysíkúak: a közép-európai módi a krumpli és a rizs különböző variációkban, a délebbi stíl szerint pedig a milánói tésztát adják. Ez a recept viszont még a megszokott rántotthús-élményt is picit egzotikussá teszi. Érdemes kipróbálni!

Kép: nőivilág

Hozzávalók
(4 személyre)

1 narancs
7,5 deka (10-12 szál) sárgarépa
1,5 teáskanál szárított rozmaring
1 evőkanál méz
1 evőkanál vaj
só, bors

Elkészítése
Mossuk meg a narancsot, reszeljük le a fele héját, majd csavarjuk ki a levét.Tisztítsuk meg a sárgarépát, vágjuk karikára, és serpenyőben vajon pirítsuk rozmaringgal megszórva 3-5 percig. Öntsük fel narancslével, és adjuk hozzá a reszelt narancshéjat. Forraljuk fel fedő alatt, majd adjuk hozzá a mézet is. Ezután ízesítsük sóval, borssal. Forraljuk még fedő alatt addig, amíg a répa megpuhul. (Forrás. nőivilág)

Életforma-tippek


További ínycsiklandó Életforma-receptek itt!

Zöldségek elkészítéséhez, hússütéshez
különféle serpenyők között válogathatsz
az Életforma Shopban!



A receptekhez szükséges alapanyagok akciós árai

a Mindenár.hu

rendszeresen frissülő oldalán!
Áruházválasztóval!


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!