Paprikába töltött sajtsaláta
Nem kell mindig bonyolult ételeket főzni és enni vacsorára, az egészségünkkel is jót teszünk, ha időről időre beiktatunk egy saláta vacsorát a hétre.
Hozzávalók 4 személyre:
4 db zöldpaprika
1 db színes kaliforniai paprika
2 db alma
10 dkg rukkola saláta
1 evőkanál olívaolaj
1,5 dl majonéz
ízlés szerint só
ízlés szerint őrölt fehérbors
ízlés szerint mustár
15 dkg trappista sajt
10 dkg camembert sajt
3 db paradicsom
Elkészítés:
A kaliforniai paprikát, az almát és a kétféle sajtot apró kockákra vágjuk, a rukkolát kisebb darabokra tépkedjük. A majonézt sóval, őrölt fehér borssal, mustárral ízesítjük, majd egy mélyebb tálban összekeverjük a saláta hozzávalóival.
A zöldpaprikákat félbevágjuk, kicsumázzuk, és megtöltjük a sajtsalátával. A paradicsomot karikákra vágjuk, sóval, őrölt borssal ízesítjük, meglocsoljuk egy kevés olívaolajjal. A töltött paprikákat a paradicsomágyra tálaljuk.
Hozzászólás zárolva.