Facebook hozzászólás
1 455

Szendvics rozé kacsamellből

Ha kacsamellet sütünk, és marad belőle egy kevés, ne hezitáljunk, készítsünk belőle szendvicset, isteni darabot dobhatunk össze belőle.

Szendvics rozé kacsamellből, Kép: husimado-eger.blog.hu
Kép: husimado-eger.blog.hu

Amikor sütöttem a rozé kacsamelleket, akkor tudatosan eggyel többet készítettem, hogy majd a kihűlése után tök vékonyra szeletelve szendvics készítésére használjam fel.

Másnap délután így is tettem, vagyis szeletelőgéppel nagyon vékony kis szeleteket készítettem, majd elkezdtem a szendvicskék gyártását. A kenyereket vékonyan megkentem vajjal, majd madársaláta került a vajra, ezt követte a nagyon vékonyra vágott paradicsom, majd újhagyma csíkok, kevés majonéz és végül a kacsamell szeletek.

Ennyi. Nem nagy történet, de nagyon kellemes, nagyon ízletes, könnyed kis fogás jött létre – amiben nagyon domináns a kacsamell.

Rozé kacsamell sütése
Így süti Zoltán, a húsimádó a kacsamellet, amit rozéra, azaz rózsaszínre hagy.


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!