Facebook hozzászólás
269

Töltött gomba

Mint minden remek ételre, erre is igaz, hogy gyorsan elkészül, számtalan módon variálható, és még látványos is, ha megadjuk a módját a tálalásnak. Ez a verzió most sajtkrémmel és túróval készült, de tölthetjük a gombát sajttal, sonkával, zöldségekkel, de akár darált hússal is.

Sajtkrémmel töltött gomba, Kép: commons.wikimedia.org
Kép: commons.wikimedia.org

Hozzávalók:

10 dkg natúr sajtkrém

10 dkg túró

15 dkg reszelt sajt

3 szál újhagyma

bors

Elkészítés:

A gombakalapok szárát kitörjük, a túrót a krémsajttal kikeverjük, fűszerezzük sóval, borssal, beleaprítjuk az újhagymát. A sajtkrémmel megtöltjük a gombákat, sütőpapírral bélelt tepsire ültetjük őket, tetejüket bőven megszórjuk reszelt sajttal, és 190 fokos sütőben 15 perc alatt készre sütjük az ételt. Adhatunk mellé párolt rizst vagy salátát köretként.

Kolbászos finomságok, reggelire, ebédre, vacsorára
Nincs is jobb a padlásról frissen lekerült sonka, szalonna és kolbász illatánál. Leveseket, főzelékeket, tojásos ételeket tehetünk pikánssá egy-egy darabkával. Ha a kerítés nem is, de ezek a receptek most kolbászból vannak! Még több gyors vacsora ötlet!


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!