Vajas-mentás zöldborsókrém
A friss zöldborsónál kevés finomabb dolog van. Ha már minden eddig ismert variációban kipróbáltad, most épp itt az ideje, hogy kenyérre kend!
Hozzávalók
● 40 deka zöldborsó
● 3-4 deka vaj
● fél csokor menta
● só, bors
Elkészítése
A zöldborsót kevés vízben megpároljuk. Közben a mentát apróra vágjuk. Amikor a zöldborsó elkészült, hozzáadjuk a vajat és a mentát. Sóval, borssal ízesítjük, majd simára turmixoljuk. Pirítóssal kínáljuk. (Forrás: Bonduelle)
● Friss helyett használhatunk gőzben előpárolt fagyasztott zöldborsót borsót is. Így még gyorsabb!
● További ínycsiklandó Életforma-receptek itt!
● Bármilyen egyszerű is egy étel, a tálalásának megadhatjuk a módját. Mi most ezt a kenőkést ajánljuk!
Persze az Életforma Shopban még sok apró jópofa dolgot találhatsz!
A receptekhez szükséges alapanyagok akciós árai
a Mindenár.hu
rendszeresen frissülő oldalán!
Áruházválasztóval!
Hozzászólás zárolva.