Zabkorpás császármorzsa, cukormentes lekvárral
Aki a császármorzsát szereti, rossz ember nem lehet. De mi van akkor, ha éppen diétázik, cukormentesen ékezik? Nos, akkor nekik találtuk ki ezt a zabkorpás változatot, cukor nélküli lekvárral.
Hozzávalók(2 személyre)
- 1 tojás
- 1 dl tej
- édesítő ízlés szerint
- zabkorpa
- 1 csipet só
- 1 citrom reszelt héja
- 2 evőkanál kókuszolaj
Elkészítés:
Egy egész tojást elkeverünk 1 dl tejjel, az édesítővel és sóval, a reszelt citrom héjával. Annyi zabkorpát teszünk hozzá, hogy palacsintatészta sűrűségűvé váljon. Körülbelül 1 órán át szobahőmérsékleten állni hagyjuk, majd egy serpenyőben az olajat megmelegítjük, és ráöntjük a keveréket. Időnként megkeverjük, amíg morzsákra esik szét. (Forrás. dietaenigyszeretlek-hu.webnode.hu)
Hozzászólás zárolva.