Facebook hozzászólás
116

Búcsúnk szebb és könnyebb lett egy nehezen felejthető ebéddel

Immár hagyományosnak is mondható, hogy témaindító, ötletelő „szerkesztőségi” megbeszéléseinket kis csapatunk olyan helyen rendezi, amely inspirál minket, és méltó arra is, hogy ezeket az élményeinket megosszuk Önökkel.

Külön öröm volt Polgár Zoltánnak, hogy a szállodának is tetszett az ötlet, alakítsanak ki Budapesten is egy Bortrezort, amelyben bárki vásárolhat helyet és ideális körülmények között tárolhatja kedvenc borait (jó tudni, hogy az első ilyen Bortrezort Polgárék alakították ki Villányban, több, mint 10 éve, és a nevet is levédették, mivel azóta igencsak divatba jött ilyen pince-tárolók létesítése)

Szóval pompás hangulatba kerültünk ebben a „komplexumban”, így aztán agyunk is sziporkázott, s könnyedén – ám megfontoltan – találtuk ki, mivel is szolgálunk majd az elkövetkezendő hetekben Önöknek, Kedves Olvasóink.

Akkor még nem tudtuk, hogy négyesünknek ez egyfajta búcsú ebéd is volt. A csapunk létszáma lecsökkent, de reméljük ideiglenesen, és Önök kitartanak mellettük, ahogy mi is Önök mellett.

Ilyen idők vannak.

Ezért engedjék meg Kedves Olvasók, hogy ezzel az ínycsiklandozó élménybeszámolóval én most elbúcsúzzak Önöktől, s kívánjak mindenkinek jó étvágyat utolsó receptemhez. (Torma krémleves villányi módra)

(S mi négyen attól még biztos, hogy „nem hivatalosan” ínyenckedünk majd együtt. )

Lovas(Földes) Katalin





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

A mechanikus férfi karórák titkai

A mechanikus órák világa varázslatos és izgalmas, különösen azok számára, akik értékelik a hagyományokat és a…

Női balerina cipők őszre – hogyan viseld őket, hogy mindig gyönyörű legyél?

Az őszi hónapok beköszöntével sokan a melegebb, zártabb lábbelik felé fordulnak, de a női balerina cipők továbbra…
1 / 631

STÍLUS

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!