Búcsúnk szebb és könnyebb lett egy nehezen felejthető ebéddel
Immár hagyományosnak is mondható, hogy témaindító, ötletelő „szerkesztőségi” megbeszéléseinket kis csapatunk olyan helyen rendezi, amely inspirál minket, és méltó arra is, hogy ezeket az élményeinket megosszuk Önökkel.
Külön öröm volt Polgár Zoltánnak, hogy a szállodának is tetszett az ötlet, alakítsanak ki Budapesten is egy Bortrezort, amelyben bárki vásárolhat helyet és ideális körülmények között tárolhatja kedvenc borait (jó tudni, hogy az első ilyen Bortrezort Polgárék alakították ki Villányban, több, mint 10 éve, és a nevet is levédették, mivel azóta igencsak divatba jött ilyen pince-tárolók létesítése)
Szóval pompás hangulatba kerültünk ebben a „komplexumban”, így aztán agyunk is sziporkázott, s könnyedén – ám megfontoltan – találtuk ki, mivel is szolgálunk majd az elkövetkezendő hetekben Önöknek, Kedves Olvasóink.
Akkor még nem tudtuk, hogy négyesünknek ez egyfajta búcsú ebéd is volt. A csapunk létszáma lecsökkent, de reméljük ideiglenesen, és Önök kitartanak mellettük, ahogy mi is Önök mellett.
Ilyen idők vannak.
Ezért engedjék meg Kedves Olvasók, hogy ezzel az ínycsiklandozó élménybeszámolóval én most elbúcsúzzak Önöktől, s kívánjak mindenkinek jó étvágyat utolsó receptemhez. (Torma krémleves villányi módra)
(S mi négyen attól még biztos, hogy „nem hivatalosan” ínyenckedünk majd együtt. )
Lovas(Földes) Katalin
Hozzászólás zárolva.