Facebook hozzászólás
88

Egészséges, finom és üdítő!

Ha még nem próbálták, érdemes kipróbálni, hogy egy ünnepi étkezés minden fogásához pezsgőt kínálnak.

Jóllehet az igazi, finom pezsgőnél az autolizátum (az élesztők önbomlása) ízek, a finom élesztős aromák harmóniája, és a technológiából fakadó finom zamatok és savtartalom az, ami meghatározza a pezsgő élvezeti értékét.

Tipp: A pezsgőt mindig jól behűtve (4-6 fokra), hosszú kelyhű, hosszú szárú talpas pohárban kínáljuk.

Lovas Katalin





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Nőként kiemelt szerepe van a jó alvásnak

Az alvás nem csupán a pihenés eszköze, hanem a szervezet regenerációjának és kiegyensúlyozott működésének…

Olívaolajjal a női egészségért

Az olívaolaj a mediterrán konyha egyik jellegzetes alapanyaga, ám nem csak a konyhában vehetjük hasznát. De ne…
1 / 3 465

STÍLUS

A mechanikus férfi karórák titkai

A mechanikus órák világa varázslatos és izgalmas, különösen azok számára, akik értékelik a hagyományokat és a…

Női balerina cipők őszre – hogyan viseld őket, hogy mindig gyönyörű legyél?

Az őszi hónapok beköszöntével sokan a melegebb, zártabb lábbelik felé fordulnak, de a női balerina cipők továbbra…
1 / 631

STÍLUS

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!