Facebook hozzászólás
183

Egy igazi hungarikum, amelyet minden magyar imád…

Éppen szaloncukrot majszol? Isteni zselés, kókuszos, marcipános? Honnan ered az a szokás, hogy ezt a finom, szép édességet a karácsonyfánkra akasztjuk? És eredetileg miből készült a finomság? Egy csillogó karácsonyi „karrier” részletei következnek…

Konzum szaloncukor

Hozzávalók:

Fél kiló cukor, két evőkanál víz és ugyanennyi szörp. A szörp íze szabadon választható, attól függ, milyen ízesítésű szaloncukrot szeretnénk készíteni!

Elkészítés:

A vízzel leöntött cukrot tegyük fel főni, amikor már sűrűsödik, hozzáadjuk a szörpöt. Még főzzük 7-8 percig, majd kiöntjük egy edénybe, addig keverjük, amíg kihűl, majd kézzel golyókat formálunk. És készen is van!

Jó étvágyat és békés ünnepeket kívánunk!





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Minden, amit tudni érdemes a szemfenékvizsgálatról

A tévhitekkel ellentétben a szemészeti vizsgálat nem egyenlő az optikákban végzett éles látás vizsgálattal.…

Esküvői ajándék – Hogyan válasszuk ki a megfelelő nászajándékot?

Az esküvői ajándék kiválasztása komoly feladat lehet. Szeretné az ifjú párt valamivel megajándékozni, ami örömet…
1 / 3 461

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

STÍLUS

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!