Facebook hozzászólás
164

Éledező gasztronemzet

Egyre többen érdeklődnek Magyarországon a gasztronómia iránt. Az üdvös változás nemcsak a gombamód szaporodó éttermekben érhető tetten, hanem a minőségi étkezés iránti vágy általános erősödésében is.

Február végén pedig két szakácsversenyt rendeztek: a Magyar Gasztronómiai Egyesület – amely meghirdette a magyar gasztronómia történetében mérföldkőnek számító Kulináris Chartát is – rendezvényén a Gerbeaud Házban 12 neves magyar szakács mérkőzött meg, a Magyar Bocuse d’Or Akadémia pedig a Hungexpo Foodapest és UKBA kiállításának „D" pavilonjában tartotta meg nyolc résztvevővel a Bocuse d’Or Selection nemzetközi szakácsversenyének magyar döntőjét.

Tehát főzésre – vagy legalábbis értő evésre – fel!

A cikk a Piac&Profit Magazin 2010./3. számának NHD rovatában jelent meg.





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Nőként kiemelt szerepe van a jó alvásnak

Az alvás nem csupán a pihenés eszköze, hanem a szervezet regenerációjának és kiegyensúlyozott működésének…

Olívaolajjal a női egészségért

Az olívaolaj a mediterrán konyha egyik jellegzetes alapanyaga, ám nem csak a konyhában vehetjük hasznát. De ne…
1 / 3 465

STÍLUS

A mechanikus férfi karórák titkai

A mechanikus órák világa varázslatos és izgalmas, különösen azok számára, akik értékelik a hagyományokat és a…

Női balerina cipők őszre – hogyan viseld őket, hogy mindig gyönyörű legyél?

Az őszi hónapok beköszöntével sokan a melegebb, zártabb lábbelik felé fordulnak, de a női balerina cipők továbbra…
1 / 631

KUL-TOUR

1 / 158

STÍLUS

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!