Facebook hozzászólás
161

Éledező gasztronemzet

Egyre többen érdeklődnek Magyarországon a gasztronómia iránt. Az üdvös változás nemcsak a gombamód szaporodó éttermekben érhető tetten, hanem a minőségi étkezés iránti vágy általános erősödésében is.

Február végén pedig két szakácsversenyt rendeztek: a Magyar Gasztronómiai Egyesület – amely meghirdette a magyar gasztronómia történetében mérföldkőnek számító Kulináris Chartát is – rendezvényén a Gerbeaud Házban 12 neves magyar szakács mérkőzött meg, a Magyar Bocuse d’Or Akadémia pedig a Hungexpo Foodapest és UKBA kiállításának „D" pavilonjában tartotta meg nyolc résztvevővel a Bocuse d’Or Selection nemzetközi szakácsversenyének magyar döntőjét.

Tehát főzésre – vagy legalábbis értő evésre – fel!

A cikk a Piac&Profit Magazin 2010./3. számának NHD rovatában jelent meg.





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

7 dolog, ami télen is kiváló kerti elfoglaltság lehet

Ahogy beköszönt a tél, sokan hajlamosak elfeledkezni a kert nyújtotta lehetőségekről, pedig ilyenkor is rengeteg…

Minden, amit tudni érdemes a szemfenékvizsgálatról

A tévhitekkel ellentétben a szemészeti vizsgálat nem egyenlő az optikákban végzett éles látás vizsgálattal.…
1 / 3 462

PÉLDA-KÉP

1 / 258

STÍLUS

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!