Facebook hozzászólás
270

Fények a konyhában

Optimális fényforrások mellett kisebb a veszély, hogy például az ételalapanyagok darabolása közben megvágjuk a kezünket, kifut a tűzhelyen a forralni feltett tej, és a sütőben is jól látható: rózsaszínűre pirult-e a sütemény, piros-ropogós-e már a sült.

A cikk a Konyha & Fürdő Piac magazin 2008/02. számában jelent meg.





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Eljegyzési ajándékötletek a jegyespár hölgytagjának

Az eljegyzés egy életre szóló lépés, melynek során a páros megteszi az első lépést, hogy összekösse az életét. A…

Egy történet, amit érdemes megismeri a mózeskosárról

Első hallásra talán furcsának tűnhet, hogy miért nevezik így a babakocsi egyik részét. A titulus viszont egy nagyon…
1 / 3 454

KUL-TOUR

1 / 158

STÍLUS

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!