Facebook hozzászólás
301

Grillezz! Már jó idő sem kell hozzá

Grillezni mindig jó, tavasztól őszig bármikor, az így készülő ebéd éppoly kellemes, mint a vacsora, ráadásul nemcsak étkezés, hanem program is, alkalom az együttlétre családdal, barátokkal. És az sem baj, ha derült ég helyett kicsit borongósabb az idő, a grillen készült étel mindig finom, illata, íze egyedi.

Szilágyi Eta

Fotó: Bartos Gyula

Forrás: 2006/3 szám Konyha & Fürdő Magazin





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

A hideg 5 jótékony hatása a szervezetre

Amikor véget ér a nyár és beköszönt a hűvös időszak, hajlamosak vagyunk elbújni előle a fűtött, meleg szobában, a…

Az éltető folyadék, avagy elő a szódagépet!

A megfelelő mennyiségű folyadék bevitele elengedhetetlen az emberi test optimális működéséhez. Szervezetünk nagy…
1 / 3 461

STÍLUS

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!