Háromfogásos ebéd hétvégére
Ajánlatunk: Házias Gyöngytyúkleves cérnácskával, Szójás nagykagylós tofu és Kókuszos tejes pite metélt tésztából. Próbálja ki!
Az öntethez: 80 g cukor, fél csomag vaníliás krémpor, 3 dl tej
A tésztát tejben megfőzzük, a visszamaradt tejet felhasználjuk. A tojásokat felütjük, 2 db fehérjét és 3 evőkanál cukrot félreteszünk. A többit habosra keverjük. Belekeverjük a 2 fehérjéből cukorral felvert habot, a mazsolát és a főtt tésztát. Kivajazott lisztezett tepsibe téve 150-180 C-os sütőben megsütjük. Közben elkészítjük az öntetet. A cukor felét karamellizáljuk, majd felöntjük tejjel. Ha forr, a jól kikevert krémporral sűrítjük és a maradék cukorral ízesítjük. Kiforraljuk és a felszeletelt, porcukrozott pite mellé tálaljuk.
Jó Étvágyat!
forrás: WELL PR Ügynökség
Hozzászólás zárolva.