Facebook hozzászólás
202

Ide feltétlenül el kell jönnie! Nem fogja megbánni!

Az otthonos eleganciájú Cafe Paradiso alkalmas helyszín üzleti ebédre, cégrendezvényre, baráti vacsorára, de akár egy éjszakába nyúló kártyapartira is.

Régi ízek új köntösben

A Cafe Paradiso konyhafőnöke Katranicz Zsolt, aki a mai trendnek megfelelően új köntösbe bújtatja a régi ízeket. A friss, könnyen felismerhető alapanyagok mellett tradicionális fűszerek kapnak szerepet az ételekben, amelyek mára új ízként hatnak – ráadásul egészségesek is. Tökéletesen jellemzi a konyhát a „Házi füstölésű szürkemarha bélszínjava fenyőmagos angolparajon” nevű kompozíció, amelyben a helyben füstölt hús ízeit zöldségekkel és illatos fűszerekkel fokozzák.

Cafe Paradiso Restaurant & Bistro
1132 Budapest, Victor Hugo u. 35.

Fotó: Bartos Gyula

A cikk a Piac és Profit áprilisi számának NHD mellékletében jelent meg.





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Nőként kiemelt szerepe van a jó alvásnak

Az alvás nem csupán a pihenés eszköze, hanem a szervezet regenerációjának és kiegyensúlyozott működésének…

Olívaolajjal a női egészségért

Az olívaolaj a mediterrán konyha egyik jellegzetes alapanyaga, ám nem csak a konyhában vehetjük hasznát. De ne…
1 / 3 465

PÉLDA-KÉP

1 / 258

STÍLUS

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!