Facebook hozzászólás
151

Így édesíts,egészségesen !

A télire szánt gyümölcsbefőttek, lekvárok, dzsemek egészséges elkészítéséhez nem elég a biopiacon megvásárolni a hozzávalókat. A biobefőzéshez ugyanis a biogyümölcs mellett a csíramentes, jól zárható edények és nem utolsósorban a természetes édesítőanyagok is hozzátartoznak.

– szileta –

Forrás: Bioinfo, Biokultúra lapok, Magyar Biokultúra Szövetség, www.tudatosvasarlo.hu, www.biosystem.hu

Illusztráció: Fényes Gábor, www.cinnaboncereal.com, www.culinate.com, www.wholefoodsmarket.com, wikimedia 

A cikk a Konyha & Fürdő Piac magazin 2008. június-júliusi számában jelent meg.  





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Nőként kiemelt szerepe van a jó alvásnak

Az alvás nem csupán a pihenés eszköze, hanem a szervezet regenerációjának és kiegyensúlyozott működésének…

Olívaolajjal a női egészségért

Az olívaolaj a mediterrán konyha egyik jellegzetes alapanyaga, ám nem csak a konyhában vehetjük hasznát. De ne…
1 / 3 465

KUL-TOUR

1 / 158

STÍLUS

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!