Facebook hozzászólás
76

Így készül a sajtburger és a sült krumpli

Gyorséttermek. Külföldön évtizedek óta, nálunk talán csak a kilencvenes évek elejétől élik igazi, nagy virágkorukat. Ugyan nem olcsó ezeken a helyeken étkezni, mégis sokakat mágnesként húznak magukhoz. Mert a hamburgernek, a csirkének, a krumplinak valahogy más íze van, mint otthon. Vajon mi lehet a nagy étteremláncok titka?





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Nőként kiemelt szerepe van a jó alvásnak

Az alvás nem csupán a pihenés eszköze, hanem a szervezet regenerációjának és kiegyensúlyozott működésének…

Olívaolajjal a női egészségért

Az olívaolaj a mediterrán konyha egyik jellegzetes alapanyaga, ám nem csak a konyhában vehetjük hasznát. De ne…
1 / 3 465

KUL-TOUR

1 / 158

STÍLUS

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!